Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Neobvyklá nehoda se šťastným koncem: Pes byl na vodítku vláčen za vagonem metra!

Autor: Tomáš Koníček - 
18. března 2014
06:14

Eva Maštálková (78) z zažila v pražském metru strašné chvilky. Dveře vagonu jí totiž skříply vodítko a její bišonek Edíska zůstal venku. Vlak se rozjel..

Nehoda se odehrála ve stanici Nové Butovice. Vlak fenku chvíli vláčel, vodítko se utrhlo a fenka na konci peronu spadla do kolejiště. Mazlíček paní Maštálkové zázrakem přežil.

Strach o život

„Byla jsem v šoku. Myslela jsem, že je mrtvá,“ vyprávěla Blesku majitelka fenky. Na další stanici vystoupila a jela zpátky. „Hrozně jsem se bála, co tam uvidím.Při příjezdu tam nějaký pán zastavil další metro, protože Edíska byla pod nástupištěm. Byl to zázrak, když mi ji živou vrátili zpátky,“ líčila paní Maštálková.

Se svým pejsánkem byla na veterině. „Doktor řekl, že je v pořádku. Jen byla hrozně vyděšená, proto jí dal injekci na uklidnění. Měla jsem pocit, že bych ji potřebovala i já,“ řekla Blesku s tím, že si fenku pořídila před 12 lety a pojmenovala ji po zemřelém manželovi Edovi.

Vina strojvůdce?

Podle ní nehodu zavinil strojvedoucí. „Na další stanici jsem se ho ptala a on tvrdil, že nic neviděl,“ řekla žena. Po šťastném shledání šla sepsat protokol o nehodě.

„Byl tam nějaký pán, který tvrdil, že pes má chodit před páníčkem. To se mi zdá jako blbost,“ řekla majitelka s tím, že by jí měl dopravní podnik uhradit výdaje z veteriny.

Máte také doma pejska? Má váš čtyřnohý miláček za sebou zajímavý či jinak dobrodružný příběh? A už jste ho přihlásili do soutěže NejPes 2014? Udělat to můžete do 2. dubna do 12. hodiny. Ovšem čím dříve, tím lépe. Hrajeme o hodnotné ceny! Více na webu soutěže NejPes 2014 ZDE.

jeromeklapka ( 18. března 2014 12:20 )

Ty zjavne budeš "balzámem na duši" v starobe pre svoje deti a vnukov,asi si budú hovoriť,že si ten starý k...nekúpil aspoň debilného(ospravedlňujem sa všetkým psíkom)bišonika,aby sme nemuseli vulgárneho debila počúvať celý deň my

jana999 ( 18. března 2014 10:42 )

hele běž makat a neotravuj

jana999 ( 18. března 2014 10:42 )

no hlavně jí měli zkontrolovat jestli měla na psa jízdenku, protože pokud není v tašce, tak se za psa musí platit, a taky musí mít náhubek, kdyby ho měla v tašce tak se to nestalo, takhle bába může ještě platit pokutu.

iq_tester ( 18. března 2014 09:49 )

Průměrná výše IQ občana České Republiky je 106.77 bodů. Zajímalo vás někdy jak vysoké je přibližně to vaše? Pokud ano, tak neváhejte a vyzkoušejte si jeden z našich IQ testů! Více informací a samotný test naleznete na této adrese: http://zjistete-sve-iq.okamzite.eu Hodně štěstí a správných odpovědí!

naidka ( 18. března 2014 08:37 )

pesane, vím, že to tak nemyslíš, ale pobavils.

Zobrazit celou diskusi