Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Češi mohou spát klidněji: Pedofilní vrah zůstává v Polsku, dostal domácí vězení!

Autor: so - 
18. února 2014
11:02

Kauza Trynkiewicz zasáhla Polsko tak, že vláda musela svolat mimořádnou tiskovou konferenci. Na svobodu propuštěný pedofilní vrah má domácí vězení. Zprávy o jeho pobytu na území Česka se naštěstí nepotvrdily.   

Polské orgány z důvodu utajení neuvedly přesné místo, kde se nebezpečný pedofil (52) nachází, aby ho nemohli vyhledat lidé bažící po lynči. Podle listu Dziennik Zachodni ale bydlí buď v nově postavených sociálních domcích v Zaglebiu nebo v tajném policejním bytě v Katovicích.  

Bylo na něj sice uvaleno domácí vězení, ale jen na noční hodiny, přes den si může dělat, co se mu líbí. Odvolací soud také udělil policii zvláštní pravomoci: může Mariusze Trynkiewicze bez omezení odposlouchávat a sledovat. Stále platí, že se po 25 letech vězení propuštěný vrah čtyř malých chlapců ve věku 11 až 12 let musí jednou denně telefonicky hlásit policii.

tomshark ( 18. února 2014 17:41 )

prostředky po propuštění dostávají i čeští trestaní, nebo snad chcete, aby po opuštění věznice vraždili ze sociálních pohnutek, proboha?! Si myslíte, že jde rovnou do práce, nebo co? A nepleťte se do věcí, kterým nerozumíte, máte snad vystudovanou medicínu?

tomshark ( 18. února 2014 17:37 )

Hlavně, že tady nejprve šířily ty slaboduchý nesmysly o jeho pobytu v Čechách. To je pro takového člověka ta nejhloupější možná varianta úkrytu, při prvním kontaktu s jeho polštinou by se provalil.

milofr ( 18. února 2014 12:35 )

to je ta "DEMOKRACIE" zas**ná

negomba ( 18. února 2014 11:43 )

Poláci tam mají také zákony že se jeden jen diví..!! Tak krutého člověka musí díky blbým zákonům propustit ačkoli on sám tvrdil, že bude na svobodě řádit dál a ještě dostane ochranu před eventuální lynčujícím davem? Proč? Z vězení ho "vybavili" jako magnáta se vším všudy i s penězi.. Nechápu!! Teď se klepeme všude v okolních státech co bude dál. Psali, že by pomohla kastrace, říkám nepomohla! Má to v hlavě a bude-li chtít ubližovat, nic ho nezastaví. Hrůza!

bersimalinecka ( 18. února 2014 11:12 )

Jak je možné že on si dovolil vzít život čtyřem malým klukům.Ale on je pod ochranou!!!!!Snad o sobě můžu říct,že nejsem zlý člověk .Ale tohohle hajzla bych s chutí vyřezala jak prase a hodila bych ho v Dánsku lvům - ať si pohrajou.Jak on s takovou vinou může žít???????

Zobrazit celou diskusi