Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Polsku propustí sériového vraha, který prohlašuje: Zase budu zabíjet vaše děti!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
10. ledna 2014
12:12

Znásilnil a zavraždil čtyři malé chlapce. Nikdy toho nelitoval a naopak se netajil tím, že bude zabíjet znovu. Bestiální polský sériový vrah, kterému přezdívají Satan, bude za pár dní na svobodě a Polskem proto obchází strach.

Nejznámější polský zabiják Mariusz Trynkiewicz (52) měl být dávno po smrti. Za sérii chladnokrevných vražd malých chlapečků dostal v roce 1988 trest smrti. Ten mu byl ale amnestií o rok později zmírněn na pětadvacet let vězení. Tato lhůta uplyne 11. února.

Satan přitom několikrát ve vězení prohlásil, že až ho propustí, bude dál zabíjet. V Polsku sice přijali zákon, který umožňuje řediteli věznice poslat po propuštění trestance, u kterého hrozí nebezpečí, že svůj čin zopakuje, do izolované léčebny, ten se ale kvůli průtahům pravděpodobně nebude Trynkiewicze týkat.

Vraždy chlapců, kterým všem bylo mezi jedenácti a třinácti lety, otřásly Polskem v roce 1988. Satan, který pracoval jako učitel, si tehdy odpykával trest jeden a půl roku vězení za sexuální násilí na nezletilých, ale byl propuštěn na propustku kvůli matčině nemoci.

Nejprve k sobě domů nalákal třináctiletého chlapce, kterého znásilnil a pak ubodal. Jeho tělo pohřbil o několik dní později v lese. Zanedlouho si k sobě pozval hned tři chlapečky najednou. Sliboval jim, že je naučí střílet ze vzduchovky. Čekal je bohužel stejný osud jako první oběť. S jediným rozdílem, jejich těla v lese spálil.

Trynkiewicz byl před dvěma lety donucen podstoupit psychiatrickou terapii, neví se ale s jakým výsledkem. Během pobytu ve vězení si také chtěl změnit jméno, aby mohl po propuštění žít bez poskvrny, to mu ale soud zakázal.

mantol ( 15. února 2014 21:26 )

Podle polskeho tabloidu , ten to clovek, ktery zabil 4 deti, je ted bud v cesku nebo na slovensku. Jak vypada podivate se tady : http://i.iplsc.com/-/0002Q8VO2OABQQLQ-C116.jpg , je to jen problizne foto toho cloveka. Ma jinne jmeno a nema polsky pas. Porad je schopen zabijit...

lukreciaborgia ( 11. ledna 2014 12:23 )

kuraci-rodiče neví kdy a kde bude propuštěn,to nesmí policie říct a ani si to už policie ani nepamatuje,a vrah si může změnit jméno,rodiče se to ani ne´dozví.Nikdo jim to nesmí říct.Vrah má nárok na všechno.Ten si může zjistit cokoliv přes obhájce,ale postižený nesmí nahlédnout do policejních spisů.Nemá důvod a nikdo mu to neukáže.Je to na hlavu postavené,ale je to tak.

lennne ( 11. ledna 2014 09:30 )

Ale nebude, Limonadovy Joe to jisti....a s nim prijde zakon, oni uz si to s nim otcove vyridi, preci nejsou dnesni chlapi takovy nicky, ze si nechaji libit beztrestne przneni deti.....

mortis69 ( 11. ledna 2014 03:29 )

Nechápu proč ho označují Satanem,když pedofílie a upalování je doménou Křesťanských kněží

mortis69 ( 11. ledna 2014 03:29 )

Nechápu proč ho označují Satanem,když pedofílie a upalování je doménou Křesťanských kněží

Zobrazit celou diskusi