Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Virtuální holčička Sweetie: Sbalit se ji pokusilo 20 172 pedofilů!

Autor: štš, piffk - 
6. listopadu 2013
21:59

 Internet je obléhán pedofily, podle zpráv FBI jich je denně on-line přes 750 tisíc. V boji s devianty, kteří přes webové kamery vyžadují sex po malých dětech, se ale objevila účinná zbraň. Virtuální holčička jménem Sweetie jich za poslední týdny pomohla odhalit přes tisíc!

Projekt nizozemské pobočky organizace Terre des Hommes, která celosvětově bojuje za lidská práva, je prostý. Programátoři vytvořili počítačový model roztomilé filipínské holčičky jménem Sweetie. S ní se pak přihlašovali do chatovacích místností pro děti a počkali si, až je osloví zvrhlík.

Svlíkačka za 10 dolarů

Smutné je, že nikdy nemuseli čekat dlouho. Během deseti týdnů kontaktovalo Sweetie neuvěřitelných 20 172 deviantů ze 71 zemí! „Některé návrhy byly opravdu obscénní,“ kroutí hlavou šéf projektu Albert Jaap van Santbrink. Postup byl podle něj pokaždé stejný. „Vystupovali jako Sweetie a s pedofily chatovali přes kameru. Vždy, když jsme dostali nabídku k sexu za peníze, začali jsme přes sociální sítě a IP adresy pátrat po totožnosti těch lidí. Jeden z nich byl třeba otec od dvou dětí, který chtěl, aby se Sweetie za deset dolarů svlékla,“ prozrazuje.

Informace o všech mužích, kteří chtěli holčičce platit za sex – a bylo jich lehce přes tisíc! – předala společnost Terre des Hommes Interpolu. Teď je na policii, aby tyto nebezpečné pedofily pochytala.

aluman ( 7. listopadu 2013 18:44 )

Na novinkách.cz bylo i video a musím konstatovat, že tu virtuální dívenku si se skutečným živým děvčátkem mohl splést jedině někdo s minimálně pěti dioptriemi, co si právě rozsedl brýle. Že jde o animaci, sice velice kvalitní animaci, nikoli o živé dítě, to je na videu na první pohled zřejmé.

decathlonova-matka ( 7. listopadu 2013 08:57 )

jo a příště daj na net nabídku prodeje 20 gramů heroinu a kdo se ozve tak ho zašijou

Zobrazit celou diskusi