Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý řidič havaroval v Radotíně: Nadýchal téměř 2 promile!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk)
Autor: ČTK, tas - 
12. ledna 2014
17:51

V noci na dnešek havaroval opilý řidič v Praze Radotíně, srazil se s autobusem. Do nemocnice kromě těžce zraněného řidiče, byly převezeny i dvě ženy z autobusu. Řidič nadýchal téměř  promile alkoholu v krvi!

V Praze Radotíně v noci na dnešek havaroval s vozem Škoda pickup devětatřicetiletý řidič, u kterého policisté naměřili téměř dvě promile alkoholu. Muž byl s velmi těžkým zraněním převezen do nemocnice. Preventivně tam skončily i dvě ženy, které cestovaly v autobusu, s nímž se škodovka srazila. ČTK to dnes sdělil mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Nehoda se stala krátce před půlnocí v Karlické ulici, kde řidič dostal při předjíždění smyk. Vůz přitom vjel na obrubník, což ho vymrštilo na stěnu přilehlého domu a následně na autobus, který projížděl v protisměru. Osobní auto poškodilo i sloup veřejného osvětlení a několik dopravních značek, popsal nehodu mluvčí a doplnil, že řidič zůstal ve škodovce zaklíněný, ven ho vystříhali hasiči.

Policisté nyní vyšetřují nehodu pro podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky.

lencka ( 12. ledna 2014 20:54 )

Vzhledem k tomu,že zabavit řidičák nepomůže- tito pak vesele jezdí dál bez něj.A opilci jak známo maj štěstí,obětmi jsou nevinní lidé , děti ... Snad jedině na místě zastřelit...

annakarenina ( 12. ledna 2014 19:07 )

Za chvili nebude mit hlava statu komu prezidentovat. Narod se vybije sam.

jaija ( 12. ledna 2014 18:29 )

... a to se nesmí řídit pod vlivem alkoholu??? Na našich silnicích to vypada, že pod vlivem jezdí polovina šoférů!!!

Zobrazit celou diskusi