Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V metru se chtěl zabít sebevrah: Trasa C stála!

Autor: shp, psch - 
29. prosince 2013
14:18

Drama se odehrálo v pražské stanici metra Muzeum. Do kolejiště tam skočil člověk. Na místě byli záchranáři, hasiči a policisté, kteří se ho snažili vysvobodit z kolejí. Provoz metra je však nyní již obnoven.

Na Václavském náměstí byly kolem vchodu do stanice metra Muzeum vidět hasičské i záchranářské vozy. Muž, který se pokoušel zabít, byl zachráněn a převezen sanitkou do nemocnice.

„Tuto informaci mohu potvrdit, ve 13:57 došlo k pádu člověka do kolejiště ve stanici metra C Muzeum, pravděpodobně se jedná o sebevražedný skok. Metro nejezdí v úseku Florenc – Pražského povstání a nepojede asi hodinu od události,“ řekla Blesk.cz mluvčí pražského dopravního podniku Aneta Řehková.

Provoz metra byl nakonec obnoven v 14:58!

zlymikes ( 29. prosince 2013 17:58 )

Zajímavý výrok redaktora "Provoz metra je však nyní již obnoven".Ještě tam měl dát slůvko "bohužel"

cerna.beznadej ( 29. prosince 2013 16:43 )

páni, ty jsi hloupá... někde vyčteš nesmysl a šíříš ho dál... stačí najet na stránky statistiky a vidíš úplný opak toho svého tvrzení... ty "čarodějko"...

lewakbob ( 29. prosince 2013 15:30 )

... think its always bout players....not t game....dont drink nd under metro jumping....anebo dobrey list... THC 4 ewer.... system F.... out of t blue...

xcarodejka ( 29. prosince 2013 14:42 )

Kolem Vánoc a Nového rokuu je vždy více sebevražd. Máme mít nějaké sližby v rozhalse, jako býval Pomeje, protože orpavdu někdy stačí pár slov a člvoěka ten úmysl přejde, jelikož to je někdy jen chvilkový výpadek.Život dnes není tady vůbec jednoduchý a ti co to zavinili neví, kdy je co potká.Své děti možná materiálně zaopatřily, ale to není vše v životě lidském, a když chybí citová výchova a hlavně když chybí vzor rodičů, kterých si je možné vážit, tak přicházejí obvykle na řadu drogy. vážit, je to těžký život.

Zobrazit celou diskusi