Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Protest proti zabíjení kaprů: Aktivisté se nechali napichovat na háky!

Autor: jad - 
23. prosince 2013
06:37

Tak to byla síla! Aktivisté z hnutí 269 protestovali o víkendu v Praze proti vánočnímu prodeji a zabíjení kaprů. A protest to byl docela brutální.

Účastníci akce se přímo na ulici nechali dobrovolně napichovat na obrovité háky, pak ulovit, odnést do kádě a symbolicky zabít. Kolemjdoucí Pražané byli z jejich počínání u vytržení. Někteří se pobaveně usmívali, jiní jen nevěřícně kroutili hlavami.

Video Protest proti vánočnímu prodeji kaprů. - Blesk – Martin Pekárek
Video se připravuje ...

j_i_r_i_k ( 17. září 2019 16:23 )

Hezké vánoce založené na týrání zvířat? Ty šmejde doufám že zemřeš na nějakou krutou nemoc.

j_i_r_i_k ( 17. září 2019 16:20 )

Jsem rád že na světě ještě existují slušní lidé, kterým vadí týrání zvířat a snaží se s tím něco dělat.

Zároveň je mi na blití z většiny hloupých komentářů tady, ale vzhledem k tomu, že sem na bulvár chodí převážně odpad lidské společnosti, naštěstí jejich ubohé komentáře nevypovídají o celkové společnosti.

spek69 ( 5. ledna 2014 19:11 )

Jsme prodavači kaprů, kteří přes týden mrznou u vody, aby jste měli hezké Vánoce. Jsme profesionální, seriový, massový, najemní vrazi..ale i přes to vše, bych naše konání asi raději nazval genocidou..která nás neskonale baví, ale strkat háčky kaprů v kádi do huby nás ještě nenapadlo. Děkujeme za nápad, od příštího roku jim dáme zase o něco víc za uši

sabath ( 23. prosince 2013 18:25 )

Do ***e proč ty ***y nesebrali do antona,zavezli je na PL a tam je pověsili na háky jako Jánošika at se tam mrskají do smrti.To by mě zajímalo co žrali ještě před pár lety k vánocům oni!Přidat práce at je přejdou ty kraviny,blbečky,vzít bič a sešvihat jim ***e!!!!!!

hofihofi ( 23. prosince 2013 16:33 )

Jenze tu lecbu tech chudaku deti pak platis.

Zobrazit celou diskusi