Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Pohřešovaný chlapec (10) z Berouna nalezen: Byl u kamaráda

Desetiletý Jozef Chaban odešel v sobotu z azylového domu v Berouně
Desetiletý Jozef Chaban odešel v sobotu z azylového domu v Berouně  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, geo - 
15. prosince 2013
11:34

Štastný konec! Policie v Berouně nalezla desetiletého hocha, jenž v sobotu odešel z tamního azylového domu a nedal o sobě vědět. Byl u kamaráda a je v pořádku.

Policie v Berouně nalezla desetiletého hocha, jenž v sobotu odešel z tamního azylového domu a nedal o sobě vědět. Byl u kamaráda a je v pořádku.

Policie dnes vyhlásila pátrání po desetiletém Jozefovi, který v sobotu po 14:00 odešel z azylového domu v Berouně, kde žije se svou matkou. Domů se nevrátil a nedal o sobě žádnou zprávu.

 Policie o pátrání po Jozefovi informovala na svém webu. Chlapec je 150 až 160 centimetrů vysoký, hubené postavy, má plavé rovné vlasy a šedozelené oči. Vypadá na deset až 12 let. Na sobě měl světle modrou bundu, černé riflové kalhoty, tmavě modré kotníčkové boty a červenozelenou kostkovanou čepici.

majojo ( 15. prosince 2013 20:24 )

Fakt článek s nebývalou informační hodnotou. Dva a půl řádku o tom, že kluka našli. Zbývající prostor je dán podrobnému popisu pohřešovaného. Kterej v.ů.l?

boball ( 15. prosince 2013 18:10 )

Bůh ví co jsou zač,normální člověk v případě desetiletého dítěte samozřejmě volá,popřípadě kluka odvede domů.

lokii ( 15. prosince 2013 17:12 )

To ten jeho kamarad nema rodice, kteri by byli natolik soudni a dali vedet jeho matce, ze jeji syn chce u nich zustat pres noc? Kazdy ma mobil, telefon je dostupny, ale lidi ztraci "zdravy rozum". Preci je to vzdycky zalezitost dospelych a nemohu dat jenom na to, co mi rekne dite.

boball ( 15. prosince 2013 15:05 )

je třeba vyprášit Pepíkovi pudel

Zobrazit celou diskusi