Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pozor, nebezpečný deviant: Útočí na mladé dívky!

Autor: rvs, geok - 
13. prosince 2013
20:31

Dobytek, jakému není rovno! To je asi třicetiletý pachatel, který v Praze útočí na mladé dívky. Jedné z jeho obětí údajně bylo teprve 13 let. 

Tři pokusy o znásilnění se odehrály v pražské části Hostivař. Další útoky v okolí metra Skalka, vlakového nádraží v Uhříněvsi a v okolí Chodova má na svědomí pravděpodobně stejný pachatel. „Útočí na ženy a dívky, které jsou ve věku do dvaceti let. Své oběti atakuje zezadu. Jednou rukou je uchopí kolem hrudníku nebo úst a druhou sahá na prsa a genitálie,“ popsal pražský policejní mluvčí Jan Daněk.  

Popis útočníka

Policisté díky výpovědím obětí sestavili útočníkův identikit. Muž je ve věku 25 – 30 let a štíhlé postavy vysoké okolo 175 centimetrů. Má krátké tmavší vlasy, které jsou spíše neupravené, světlejší oči a většinou mívá krátké neupravené vousy. Oblečený byl do světlé bundy se zeleným odstínem a na hlavě kapuci od tmavé mikiny. Kolem krku měl volně omotaný šátek a na sobě tmavé kalhoty (džíny), tmavou sportovní obuv s nízkou světlou až bílou podrážkou, na zádech nosí tmavý batoh a mluví česky bez přízvuku

Pokud ho poznáváte, volejte linku 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání