Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Masový vrah Charles Manson se bude ženit: Miluje a uctívá ho týraná dívka (25)

Autor: šim - 
22. listopadu 2013
13:49

Nejznámější masový vrah Charles Manson (79), odsouzený k doživotnímu vězení, se bude ženit. Sériového vraha s vytetovaným hákovým křížem na čele chce za manžela pojmout jeho 25letá obdivovatelka, v mládí rodiči týraná žena jménem Star.

Mansonovy plány na ženění byly odhaleny v rozhovoru pro magazín Rolling Stone, který s Mansonem vznikal přes dva roky a v němž mimo jiné poodkryl detaily své bisexuální orientace. Trvá také na tom, že je nevinný.

Doživotně odsouzený Manson v bizarním a neuvěřitelném rozhovoru popsal své běžné dny ve vězení. Většinu času tráví se svými „parťáky“, podobnými zrůdami, jako je on sám. Mezi jeho největší vězeňské přátele patří prý například další nechvalně známý doživotně odsouzený Phillip Garrido, který 18 let věznil a znásilňoval ženu jménem Jaycee Dugard, kterou unesl, když jí bylo teprve 11 let. Jaycee byla osvobozena ze zajetí před třemi lety.

„Je to ikonické ztělesnění zla, hned druhý po Hitlerovi,“ popisuje magazín Rolling Stone Mansona. Rozhovor také odhalil, že Manson, jež se tváří, že ve vězení prožívá idylickou selanku na samém dně americké společnosti, chystá veselku. Jeho vyvolenou je jeho velká obdivovatelka jménem Star (25).

Týraná nevěsta z fanatické rodiny

Dívka, která je umělkyní, ví, že ji mnoho lidí odsuzuje. „Všichni si myslí, že jsem šílená. Ale já vím, že toto je pro mě to pravé. Pro toto jsem se narodila,“ řekla pro Rolling Stone Star, která pochází ze silně nábožensky založené rodiny. Její rodiče ji po celé dospívání zamykali v jejím pokoji za trest, že nechtěla chodit do kostela.

V 19 letech odešla od rodičů, z Missouri se přestěhovala do Kalifornie, aby byla blíž svému idolu. Bydlí nedaleko státní věznice Concoran, kde si Manson odpykává svůj trest. Na jeho podporu založila několik internetových iniciativ, kterými se snaží o jeho propuštění. Na znamení obdivu si nechala na čelo vyříznout symbol X. Manson má na čele vytetovaný hákový kříž.

Když mluví o Masonovi, blaženě se usmívá. „Řeknu vám to na rovinu. Charlie a já se vezmeme. Nevíme, kdy to bude, ale já to beru vážně. Charlie je můj manžel. Charlie mi řekl, abych vám to řekla. Ještě jsme to nikomu neřekli,“ šokovala v rozhovoru žena, která Mansona chodí navštěvovat každou sobotu a neděli. Vždy s ním stráví pět hodin a tvrdí, že si ho oblíbili i její rodiče.

Rodiče ho mají rádi

Na fotkách, které zveřejnila na internetu, je vidět, jak dvojice při návštěvách sedí vedle sebe. Jsou jim povoleny také vzájemné doteky. Po masovém vrahovi toužící ženě to ale nestačí. „Chci s ním být o samotě. Nesnáším, když na nás lidi zírají,“ rozčiluje se, ale přiznává, že i za to je ráda. „Je to jediná možnost, jak být spolu,“ dodává. „Ale věci se mění. Kdoví, co se může stát,“ říká s nadějí.

Charles Manson strávil ve vězení většinu svého života. Než byl v roce 1971 odsouzen za vraždy k trestu smrti, který byl později změněn na doživotí, strávil ve vězení po několika odsouzeních už téměř polovinu života. V 60. letech dal Manson dohromady skupinu lidí, kterou nazval Rodina, jejíž členové ho fanaticky následovali.

Pod jeho vedením spáchali několik brutálních vražd. Vraždění Manson nazval podle známé písně skupiny The Beatles Helter Skelter (páté přes deváté). Jednou z obětí byla i těhotná žena režiséra Romana Polanského nebo zámožní obchodníci, manželé Leno a Rosemary La Bianco. Masonova Rodina je brutálním způsobem zavraždila, jejich krví pak na zdi v domě napsala nápisy Smrt prasatům a další. Řada vražd zůstala neobjasněna.



majojo ( 16. listopadu 2017 12:49 )

Mohl by mi pan autor objasnit, co jiného se dá dělat na smrtelné posteli, než umírat? Hrát piškvorky, leda.

mirkazam ( 12. července 2014 17:24 )

K tomuto případu je škoda jakýkoliv komentář....vrahoun a pomatená holka

jahodove_ticho ( 24. listopadu 2013 03:24 )

Má ten starej prasák ale kliku na pěknou rajdu. Držím palečky ať si spolu zaprzní

miap ( 22. listopadu 2013 18:05 )

Presne tak!! Blazniva holka bude mit v manzilkovi skveleho psychologa. Divim se, ze vubec tomu monstru povoluji navstevy, kdyz uz zrusili trest smrti, meli s tim pockat az po jeho poprave.

akko ( 22. listopadu 2013 18:01 )

Takovemu kretenovi bych vzal vsechna prava...a to i pravo na zenskou...zabije spoustu lidi a jeste si bude uzivat v kriminale...kam ten svet speje???...a ona?...prastena koza...

Zobrazit celou diskusi