Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Nevkusem proti smutku: Ty nejšílenější návrhy hrobů!

Autor: shp - 
20. listopadu 2013
21:53

Úmrtí bližního je jednou z nejbolestivějších životních událostí. Francouzská firma Funeral Concept se specializuje na tvorbu hrobů, které mají být veselejší a symbolizovat to, co měl zesnulý nejraději. Na tradičním hřbitově se ale vyjímat nebudou, jsou totiž vrcholně nevkusné.

Šedé, strohé, nevýrazné a fádní hroby jsou noční můrou designérů z francouzské společnosti Funeral Concept. Jejich cílen je místa posledního odpočinku rozveselit a rozzářit barvami.

Jenže hodí se to vůbec? Takový dětský hrob s květinami, beruškami a srdíčky je jako pěst na oko. To samé hroby s delfíny, motorkami, pandami a vůbec vším možným. Jen se mrkněte na tyto návrhy sami.

Vskutku originální výrobky

Společnost Funeral Concept se dušuje, že všechny jejich hroby jsou originálními výrobky. O tom nepochybujeme. Proti korozi prý vydrží 30 let. To už si neuvěříme. Až nás trefí, budeme chtít tradiční hrob.

snuplm ( 21. listopadu 2013 22:02 )

Mili Blesk ked zanikne vas portal tak vam dam spravit nahrobok s velkym k**otom ... nechapem ako mozete pisat taketo clanky uvedomujete si ze ty ludia zomreli a ako vidiet nie mala cast dost mlada ? ich rodiny z toho museli byt uplne zlomene a chceli im spravit ten najkrajsi hrob aky mohli mat a vy napisete nevkus ? chodte do ***e ...

alllison ( 21. listopadu 2013 21:35 )

orchideakrasna ( 21. listopadu 2013 20:42 )

Nevidím na tom nic hrozného, ba právě naopak.Třeba fotka č.5 je moc pěkná (pokud se to o hrobech dá takto ř íct), ale na druhou stranu, proč čumět na šedivé kameny.Asi tak.

mamasamsam ( 21. listopadu 2013 19:27 )

mamasamsam ( 21. listopadu 2013 19:26 )

Zobrazit celou diskusi