Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Státní zástupce měl krumpáč v autě: Je to varování mafie?!

Autor: Pavel Ryšlink - 
19. listopadu 2013
18:28

Krumpáč zaseknutý minulý týden do střechy automobilu jednoho z olomouckých státních zástupců byl možná varováním mafie. Dotyčný žalobce totiž drží dohled nad případem bosse slovenské mafie Miroslava Masláka (34), který má na svědomí řadu vydírání na Zlínsku a Vsetínsku.

„Mohu potvrdit, že kolega, který našel ve střeše auta zaseknutý krumpáč skutečně vykonává mimo jiné dohled také nad zmíněným případem,“ řekl Blesku olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištvan s tím, že dotyčný žalobce se k případu nechce vyjadřovat.

Policie mlčí

Policie odmítá k záležitosti zveřejnit jakékoliv informace s tím, že jde o velmi závažnou záležitost. „Mohu uvést, že škoda způsobená na vozidle byla vyčíslena na padesát tisíc korun,“ uvedla olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková. Na otázku, zda kriminalisté prověřují možnou souvislost s Maslákovým případem odpověděla: „Na tuto otázku nikdo nedá odpověď. Prověřujeme všechny možné osoby.“

Mafián u soudu

Miroslav Maslák čelí před zlínským krajským soudem obžalobě z rozsáhlého vydírání zlínských a vsetínských podnikatelů, za které mu hrozí dvanáct let kriminálu. Současně je stíhán i na Slovensku, kde mu hrozí výjimečný dvacetiletý trest. Zatímco Maslák je ve vazbě, jeho společníci jsou stíháni na svobodě.




andreslawicky ( 20. listopadu 2013 08:25 )

Maslák není žádný Jarda z Horní-Dolní příště ten krumpáč dostane st.zástuce krumpáč do zad nebo kulku do palice potom to pochopí určitě

takytaky ( 20. listopadu 2013 06:50 )

Jo to když vezou Masláka na výlet k soudu, kde on potom řekne, že nebude vypovídat nebo má jinej problém, že soud ani nezačne, tak je v Olomouci zastavená doprava, vrtulníky lítají jak o závod, tak asi jako že je to velký zvíře.

cipisek134 ( 19. listopadu 2013 21:41 )

Super tuning.

vlaku ( 19. listopadu 2013 21:16 )

Zastrašování. Má spousty peněz a není problém dát bezdomovci tísícku a krumpáč do ruky. Dílo je za pár okamžiků dokonáno. Všichni ale na tom vydělají. Policajti, státní zástupce,majitel auta,likvidátor z pojišťovny, právníci,soudci,vezeňská služba, fotografové, novináři, pachatel apod.

demiro ( 19. listopadu 2013 19:11 )

Ta naše justice se s těmi lumpy až neskutečně mazlí. V tomto státě je neskutečný bordel!

Zobrazit celou diskusi