Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Žena z drsného videa, kde zmlátili revizora, promluvila: Má chřipku a přítele zapírá!

Autor: Tereza Hodáliková, Etienne Bláha - 
17. října 2013
07:35

Drsné video z pražského Anděla, kde dostal revizor Milan nakládačku od neznámého muže, se v cuku letu rozlétlo po celém internetu. Lidé jsou rozděleni na dva tábory. Jeden nadržuje revizorovi, druhý černé pasažérce. Jedno je jasné – v naprostém právu byl revizor. A Blesk vypátral i černou pasažérku! Co řekla?

Revizor Milan (33) skončil po nakládačce od neznámého agresora na neschopence. Má otřes mozku, roztrženou tvář, rozkousnutý jazyk a celkově je otřesený. Hlavně proto, že má doma ženu a malé dítě. Všechno totiž mohlo dopadnout mnohem hůř.

Milan zadržel černou pasažérku a chtěl po ní jízdenku, ona ho místo toho začala slovně napadat, urážet, padalo jedno prosté slovo za druhým. Místo požadované jízdenky se revizor dočkal rány pěstí.

Blesku se podařilo sehnat hlavní aktérku videa! Je to servírka Veronika z Prahy. „Ležím s chřipkou, nemám sílu ani náladu se k tomu jakkoliv vyjadřovat,“ napsala smskou.

A co její velký zlý ochránce? „Nevím, kdo vám řekl, že je to můj přítel,“ reagovala Veronika naštvaně. Jeho samotného se Blesku k odpovědi dohnat nepodařilo.

mumla ( 19. října 2013 12:00 )

Jasný, stejný jako odpůrci televize, taky jim ještě nedošlo, že si ji jen nemusí pustit.

vanpet ( 17. října 2013 19:00 )

Hele, chytráku... už jsi zapřemýšlel jak ses narodil? Pokud ti, co maj děti jsou idioti, dle tvé úžasné logiky do té skupiny idiotů spaj i tví rodiče, prarodiče a vlastně celý tvůj rod. Když tak čtu tvoje příspěvky, asi je dobře, že nemáš děti. A takový závazek si dej i do budoucna. Fakt, nemnož se.

greenhorn898 ( 17. října 2013 18:50 )

a o tobě se ví, že ty starý babičky šu*áš

greenhorn898 ( 17. října 2013 18:50 )

tak ty si i impotentní... to je mi lito

dudinka ( 17. října 2013 17:20 )

Patřilo ke ganzanie.

Zobrazit celou diskusi