Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po 20 letech manželství přiznala, že je lesba. Muž ji šokoval: Já jsem žena!

Manželé Kaufmanové v minulosti a dnes
Manželé Kaufmanové v minulosti a dnes  (Autor: CBS Sacramento)
Autor: šim - 
1. října 2013
10:52

Dlouhé měsíce v sobě Cathy sbírala odvahu, aby svému muži Davidovi po 20 letech manželství přiznala, že je lesbička. Když svůj coming out uskutečnila, nestačila se divit nad jeho odpovědí. On jí přiznal, že se už od mládí cítí jako žena. Když to konečně prasklo, nechal se přeoperovat. Jak dopadlo jejich manželství?

Byl to pro oba neskutečný šok, ale zároveň obrovská úleva. Přestože toto oboustranné přiznání jejich vztah posílilo, manželství, v němž bez problému vychovali své společné děti, se nakonec rozhodli ukončit.

Přestože Cathy přitahují ženy, ona v Danielle, která už nyní má také ženské tělo, stále vidí svého muže Davida tak, jak si ho vzala a jak s ním dvacet let žila. „Změnil se jen zevnějšek. Uvnitř je to stejný člověk, jakého jsem si vzala,“ přiznala Cathy pro televizi CBS Sacramento.

David přiznal, že od dětství cítil, že chce být ženou. Oblékal si matčiny šaty, zkoušel její líčidla. Ve třinácti letech začal s neúspěšnými pokusy o sebevraždu. Všechno se v něm pralo. Nakonec přistoupil na manželství se ženou v domnění, že to jeho nutkání být ženou potlačí. Nic se nezměnilo, ale on se smířil s tím žít „normální“ heterosexuální manželství.

Když mu Cathy řekla, že je lesbička, vykřikl prý: „Proboha, to si děláš legraci. Já si právě uvědomil, že jsem gay,“ přiznal David, nyní už Daniele. Pak si však uvědomil, že není gay, ale že je ve skutečnosti žena. „Jsem jednoznačně žena, vím to,“ říká dnes Danielle, která krátce po přiznání nastoupila dlouhý proces proměny těla na ženské.

„Konečně jsem přestala předstírat, kým nejsem,“ přiznala Danielle, která musela pravdu tajit více než padesát let. Úředně jsou Kaufmanovi stále manželé, ale žijí odděleně.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi