Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Internet se baví: Američan dokáže se svým plnovousem neuvěřitelné věci!

Autor: INT, lm - 
28. září 2013
12:39

Nemáte rádi, když najdete chlup v jídle? Tak to raději ani nečtěte dál! Američan Isaiah Webb (29) totiž zásobuje internet fotkami, na kterých upravuje svůj plnovous do neuvěřitelných tvarů. Jednou ho používá dokonce jako misku, ze které pojídá čínské nudle!

Vousatý nadšenec Isaiah Webb pochází ze San Francisca. Sám sebe označuje jako "obyčejného muže s výjimečným úkolem". Tím má na mysli úpravu svých vousů do roztodivných kreací, kterými se poté chlubí na internetu fanouškům.

V jednom z rozhovorů Isaiah přiznal, že čistě oholen byl naposledy před 15 lety. Plnovous si ale začal pěstovat teprve před 18 měsíci. Myslíte si, že z toho asi nemá radost jeho žena? Omyl! Právě ona ho k tomuto nápadu přemluvila a pomáhá mu naaranžovat scény na fotografiích.

"Největší a nejvážnější věc, kterou může muž udělat je nechat si narůst plnovous. Pravé vousy jsou pro muže stejně výjimečné, jako pro ženu těhotenství. Abyste to pochopili, musíte si plnovous pěstovat alespoň šest měsíců. A poté vám bude připadat jako vaše dítě. Dokonce se vám začnou zdát noční můry, že se omylem oholíte," vysvětluje svou zálibu Isaiah.

andorea ( 28. září 2013 16:25 )

Tfujtajxl! Chlap má mít tvář oholenou dohladka, aspoň tedy dle mého gusta.

krtekub ( 28. září 2013 15:24 )

Nechutné!!!

aluman ( 28. září 2013 13:32 )

dobré video, na streamu už je delší dobu ale fotky taky pobavily

gogo ( 28. září 2013 13:11 )

Američané dokáží i jiné věci. Na př. srovnat se zemí, co se jim zamane...

Zobrazit celou diskusi