Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zvrat u soudu s magnátovou dcerou: Rezešová dostane možná domácí vězení!

Autor: shp - 
25. září 2013
18:59

Podle obžaloby byla opilá, nabourala do auta plného lidí, nikomu nepomohla a koukala, jak nebožáci hoří v autě. Maďarský soud však přesto projedná možnost, že by zhýralou magnátovu dceru Evu Varholíkovou-Rezešovou (36) propustil z vazby do domácího vězení!

Magnátova dcera je obviněná, že loni v srpnu způsobila v opilosti dopravní nehodu na maďarské dálnici M3. Ve fiatu, do kterého najela, uhořeli tři lidé, přičemž čtvrtá žena podlehla popáleninám v nemocnici. Od začátku Varholíková-Rezešová tvrdí, že je nevinná, i když v její krvi naměřili po autonehodě 1,5 promile alkoholu.

Do soudní síně se zkroušeným pohledem

Magnátova dcera dnes do soudní síně přišla v bíle bundě, světlých kalhotách a se zkroušeným výrazem ve tváři. Soudkyně znovu probírala rychlost, kterou jela, analýzy toho, co musela před jízdou vypít. K soudu opět nepřišel expřítel Varholíkové-Rezešové Erik Fischer, který měl vypovídat pravděpodobně v její neprospěch.

Soudkyně si domácí vězení rozmyslí

Advokát magnátovy dcery poté soudkyni předložil návrh o propuštění své klientky do domácího vězení. Varholíková-Rezešová by musela nosit sledovací náramek a neopustit vybraný byt. S těmito podmínkami souhlasila. Soudkyně si vzala osm dní na projednání požadavku. Páteční stání bylo zrušeno.

andreslawicky ( 26. září 2013 14:45 )

Proletáři všech zemí polibte nám p.r.d.e.l kdo maže ten jede tak lůzo zdar a můžete nás dál strašit v čele s hradním Hrochem I.

andreslawicky ( 26. září 2013 14:42 )

Možná ti asi odpojili internet co napsat že??Napiš že až zas budou LM tak že nám to opět ukážete nebo že nás postraší ten váš hradní robot jako Bakalu

andreslawicky ( 26. září 2013 14:40 )

Tak co ty troubo kdo měl pravdu Ty nebo já??Minulý týden jsi tady žvanil a žvanil a žvanil a výsledek??Ano to co jsem psal já Rezešová sedět nikdy nebude soudruzi

andreslawicky ( 26. září 2013 14:38 )

Co dodat prachy platí na celém světě stejně

andreslawicky ( 26. září 2013 14:37 )

Ty máš vákuum ale v hlavě-)

Zobrazit celou diskusi