Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drsná výpověď u soudu s Rezešovou: Exmilenec ji zlomil vaz!

Autor: shp - 
30. října 2013
20:16

Na jeho výpověď se čekalo od začátku soudu. Exmilenec zbohatlické dcerky Evy Varholíkové-Rezešové (36), která je obviněna ze zabití 4 lidí při autonehodě pod vlivem alkoholu, konečně přijel na stání do Maďarska. Prohlásil tam, že opilecká jízda u ní nebyla ničím výjimečným, ani když spolu chodili.

Byl to právě otec společné dcery Elly, u kterého se košická zbohatlice zastavila před osudnou jízdou. A právě jeho svědectví jí definitivně zlomilo vaz. Její exmilenec Erik Fischer si totiž nebral žádné servítky a maďarskému soudu přiznal, že jízda pod vlivem alkoholu byla u Rezešové skoro na denním pořádku.

Opilá byla hysterická

Erik Fischer dorazil do soudní síně s černými slunečními brýlemi na hlavě. Nejdříve se omluvil, že se nedostavil již dříve. Když se soud začal Fischera ptát na otázky, nehnul ani brvou a neznal na sobě znát žádné emoce. „Nikdy jsem nevěděl, co mám od ní očekávat, když se opila. V některých situacích byla hysterická. Zabouchla za sebou dveře a já se bál, co se může stát,“ prohlásil bez okolků.

Matku Evy jsem prosil, aby jí pomohla

Na otázku, zda košická zbohatlice v minulosti řídila opilá, bez rozmyšlení odpověděl: „Ano!“ Svá slova nezmírnil během celé výpovědi. „Eva špatně snášela alkohol. Stalo se i to, že nasedla do auta a odjela do města. Důrazně jsem žádal matku obviněné, aby její problémy začala řešit,“ nebál se Fischer prozradit detaily z jejich soukromého života.

Soud opustil v slzách

Varholíková-Rezešová se během soudu usmívala a tvářila se, že se jí stání vůbec netýká. Pak ale Fischer spustil: „Jaká je to matka, která v noci opustí svoje dítě a vydá se ven?“ V tom okamžiku magnátova dcera vybouchla a začala křičet: „Za jakého otce se považuješ ty?!“ „No co myslíš. Za jakého se považuji?“ opáčil Fischer a vydal se směrem k ní. Zastavit ho musela ochranka. Nakonec opustil soudní síň v slzách...

wimr ( 31. října 2013 16:13 )

love evka

wimr ( 31. října 2013 16:12 )

ale mohlo by

stepa10000 ( 31. října 2013 08:55 )

přesně tak, a chudák to její dítě.

andreslawicky ( 31. října 2013 08:46 )

Jen divadlo nic víc důkazy nejsou žádné tvrzení ex-milence je asi taková jako kdyby u soudu mluvil popelář co v ulici kde Rezešová bydlí vyváží odpad

andreslawicky ( 31. října 2013 08:44 )

Jaké tři roky Rezešová sedět nepůjde na to dám krk

Zobrazit celou diskusi