Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič, který smetl z Mánesova mostu manžele Jindru (†43) a Libora (†42): Hrozí mu 10 let vězení!

Autor: shp - 
12. září 2013
14:05

Do ledové Vltavy srazil v březnu manžele Jindru (†43) a Libora (†42). Zatímco její tělo vylovili z řeky hned, jeho nalezli až za více jak měsíc při čištění vodní elektrárny Štvanice. Muži (67), který na Mánesově mostu připravil o život dva lidi, nyní hrozí až 10 let vězení.

„Muž byl v uplynulých dnech obviněn z usmrcení z nedbalosti a těžkého ublížení na zdraví. Hrozí mu až desetileté odnětí svobody. Ale kdy konkrétně půjde případ k soudu, nelze v tuto chvíli přesně říci, protože ještě stále čekáme na některé výsledky znaleckých posudků,“ řekl Právu mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Proč vjel do protisměru, stále nikdo neví

Expertizy z dosavadního vyšetřování k obžalování staršího muže postačily. Důvod, proč vjel na Mánesově mostě do protisměru, stále není znám. Manželé z Blanska, kteří byli v Praze na výletě, po nárazu přepadli do Vltavy.

Video Video z místa dramatické nehody v Praze na Mánesově mostě - Blesk - Richard Veselý
Video se připravuje ...

Po oživení zemřela v nemocnici

Jindru se podařilo z Vltavy vytáhnout po 20 minutách a znovu přivést resuscitací k životu. Svůj boj však prohrála v nemocnici. Její manžel byl nalezen až na konci dubnu ve vodní elektrárně. Že jde skutečně o něj, musely potvrdit testy DNA.

petrkramny.vrah ( 14. září 2013 06:04 )

petrkramny.vrah:petrkramny.vrah:POKUD SE Z TOHO TENTO VRAH VYVLEČE, TAK SE PO VEČERECH MÚŽE MAZLIT S PENEZMA Z POJISTOVNY. ALE TEN POCI-ZABIT DVA LIDI-A DELAT CHUDACKA.... VCERA JSEM PSAL NA EGYPTSKE VELVYSLANECTVI, ZE 99,999% LIDI VI ZE JE VRAHEM. MYSLIM ZE HO CEKA DOZIVOTI V EGYPTE.

takytaky ( 13. září 2013 11:13 )

No kdyby byl řidič z Olomouce a přispíval řádně korunkama z hazardu tam kam má, tak by dostal jen podmínku. To se tak někdy semele.

emilijano ( 12. září 2013 16:34 )

 Tak koukám,že Blesk mi tam vystřihnul sprosté slovíčko,přitom tenhle bulvár píše kolikrát takové bludy,že by z toho člověk blil.At žijesvoboda

emilijano ( 12. září 2013 16:23 )

 Je to zasranej ***,pověsit kreténa...

dandova ( 12. září 2013 14:19 )

Desítka? No to snad ne!

Zobrazit celou diskusi