Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Apokalyptická vlna: Tohle byste na dovolené nechtěli zažít!

Lidi na portorické pláži vyděsila gigantická vlna!
Lidi na portorické pláži vyděsila gigantická vlna!  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
22. srpna 2013
05:55

(VIDEO) V klidu se koupali a toho, co se dělo za přímořským skaliskem, si nevšímali. Dovolenkáři v Portoriku se ale nestačili divit, když se z ničeho nic objevila obrovská vlna, která s částí z nich pořádně zahoupala a další smetla pod hladinu.

Na portorické pláži bylo v žhavé letní dny opravdové horko. Pot na čelech dovolenkářů však nepřivodilo teplé počasí, nýbrž obří mořská vlna. Ta se přehnala přes mořská skaliska a vtrhla na pláž jako uragán!

Zachraň se, kdo můžeš!

Během několika vteřin většina lidí začala brát nohy na ramena, vyjma několika šílenců, kteří se do vln vrhli po hlavě. A než se moře uklidnilo, tak pod nimi hezkých pár okamžiků i zůstali. Žena na lehátku však dělala, jako by se nechumelilo. A také nechumelilo, ale ta vlna!

sigenius ( 22. srpna 2013 10:30 )

a taky kecy

sores ( 22. srpna 2013 10:24 )

Osobně jsem to zažil na Krétě. Bylo to fakt hodně děsivé, vlna byla mnohem rychlejší nežli lidi. Příroda je skutečně nejmocnější co může být.Jsme hodně velké NIC proti ní. Když si zamane, tak je do hodiny néli dříve po planetě země.Bohužel, lidi před ní nemají úctu a ničí jí o 106.Ale až se naštve, potom nám bůh pomoz!

ivika4 ( 22. srpna 2013 09:02 )

Je to tam něco jako na komoře na řekách.Hladina moře je výš než pláž,do laguny přitéká voda mezi skalisky a spodní vodou.Tak že pak vlny vypadají obrovské,proto ten klid na pláži a zděšení v Plesku

bizon_pepa ( 22. srpna 2013 08:42 )

Nelámali si s tím hlavu ani plavčíci. Takže nejvíc vzrušenej z toho byl jen blesk. Ale jinak moc hezký záběry a i země musí pěkně vibrovat.

tetahb ( 22. srpna 2013 08:16 )

Také čekám na to zděšení a ono nic, nic.

Zobrazit celou diskusi