Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Miroslav jedl pomazánku z Alberta: Zakousl se do střepů a zlomil si zub!

Autor: shp - 
7. srpna 2013
19:39

Chtěl si pochutnat na pomazánce, ale namísto toho bude muset k zubaři. Čtenář Blesk.cz Miroslav si v trutnovském supermarketu Albert zakoupil pomazánku šlehaná niva. Když se ale do ní doma zakousl, ucítil v puse velkou bolest. Kousl totiž do malých střepů, které v pokrmu byly, a zlomil si zub.

Miroslav doplatil na to, že dostal chuť na pomazánku se sýrovou příchutí. „Koupil jsem ji v sobotu ráno. Dal jsem si ji k večeři, během níž jsem si zlomil kus zubu. Po bližším ohledání jsem v pomazánce našel kusy střepů,“ prozradil muž Blesk.cz.

Nabídli mu kupon na 50 Kč

Celou věc nechtěl nechat být, a tak se vydal hned druhý den do supermarketu zpět. „Řekli mi, že peníze za pomazánku vrátí. Nabídli mi poukaz na 50 Kč. To jsem ale odmítl,“ vypověděl Miroslav. Zaměstnance prodejny také informoval o zlomeném zubu. „Řekli mi, že když přinesu fakturu od zubaře, tak mi ji proplatí,“ dodal.

Zubař je pro něj peklo

Jenže pro Miroslava je návštěva zubaře peklo. „Objednaný jsem na pátek, ale protože mám problémy se zuby a před dvěma měsíci jsem v zubařském křesle absolvoval neuvěřitelné martyrium, hodně se bojím. Budou mi to muset opravit v celkové narkóze,“ svěřil se nešťastný muž.

Albert: Zákazník kompenzaci odmítl

„Ihned jsme se zákazníkovi omluvili. Současně jsme mu nabídli finanční kompenzaci v podobě poukázky na nákup a proplacení lékařského zákroku, spojeného s opravou poškozeného. Zákazník ale odmítl,“ prohlásila mluvčí Albertu Judita Urbánková. Celé vyjádření společnosti naleznete v galerii.

mortis69 ( 8. srpna 2013 10:09 )

To ne,ale vidím,co kupuju U pultu si vyberu maso i uzeninu a nejdu do loterije,co na mě doma vyskočí z balíčku

c3rb3r0s ( 8. srpna 2013 09:37 )

Si jako myslíš že maloobchodníci si pečou vlastní rohlíky a pěstujou vlastní nivu na pomazánku? To všechny obchody nakupujou od stejnejch výrobců.

c3rb3r0s ( 8. srpna 2013 09:35 )

Poukázku za padesát korun no to je teda dobrý V Americe by za tohle vysoudil miliony, u nás dostane max pár tisíc, nebo prd.

mortis69 ( 8. srpna 2013 04:12 )

Tři cm To máš teda pořádnou chlebárnu Mě naštěstí zkušenosti a Peklo na talíři odnaučili chodit do supermarketů a nakupuji u malých obchodníků,kde vím,co kupuju a pomazánku si umím udělat sám

kaluze ( 7. srpna 2013 21:54 )

Tak to uz se mi taky stalo,je to uz hodne dlouho jeste pred revolucí,koupila jsem si nalozenou zelennu,a kdyz jsem se do ní pustila tak jsem v puse najednou mela velikej kus skla,asi 3cm.hrozne jsem se lekla myslela jsem ze uz jsem kousek skla spolkla,ale nastestí né. Nebo jsem taky v chlebu nasla kus provázku.Tak ze je videt ze se tam moc peclive nepracuje hází se do jídla proste co se dá

Zobrazit celou diskusi