Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Radovan Krejčíř promluvil lámanou angličtinou: Jak mě chtěli zabít

Autor: ljš - 
24. července 2013
18:02

Připadal si nedotkutelný. Několikrát už dokázal vyklouznout policistům a spravedlnosti z rukou, teď se ale málem stal obětí mafiánských praktik. Radovan Krejčíř bezprostředně po útoku promluvil o okamžicích, kdy o vlásek unikl smrti.

Vrazi, kteří se rozhodli Krejčíře zneškodnit, měli vše rozhodně dobře naplánované. Červený Volkswagen Polo, v jehož zadní části byla nainstalovaná dvanáctihlavňová automatická puška, postavili o den dříve přímo naproti místu, kde podnikatel každý den parkuje svůj vůz, než zamíří do své kanceláře.

V momentě, kdy vystupoval, spustili dálkovým ovládáním palbu. Svůj cíl minuli jen o pár decimetrů. Podnikatel byl po útoku podle svých slov otřesený, rychle se ale oklepal a pak s novináři dokonce žertoval, že žije jako filmový James Bond a je na podobné situace zvyklý.

"Když jsem odcházel od auta, vedlejší auto, které bylo zaparkované na parkovacím místě... Byl to velmi hlasitý zvuk, jako bomba, a potom to začalo střílet," řekl reportérům svojí lámanou angličtinou. "Pod registrační značkou byly hlavně. Viděl jsemtam ty hlavně a z nich začaly lítat kulky," dodal ještě.

Celou reportáž jihoafrického serveru Eyewitness News si poslechněte zde:

Jirka1313 ( 25. července 2013 01:35 )

To už se tak poctivcům stává.

moiaza ( 24. července 2013 23:33 )

To už počítače vlastní i v ústavu pro imbecily?

moiaza ( 24. července 2013 23:31 )

No škoda. Příště snad bude mít atentátník více štěstí.

djaba ( 24. července 2013 22:55 )

Lámanou češtinou - škoda každé kulky , která padne vedle (řečí výrobce patron - škoda každé kulky , která padne vedle) voe.

zkzkz ( 24. července 2013 22:31 )

Škoda,snad příště se to povede!!!

Zobrazit celou diskusi