Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Proč přežil Krejčíř svoji popravu? Vražedná zbraň selhala!

Autor: shp, ex - 
25. července 2013
05:02

Radovan Krejčíř sice unikl ruce českého zákona, ale v JAR klid vůbec nenašel. Včera přežil pokus o popravu. Ze zaparkovaného vozu na něj začala pálit důmyslná, dálkově ovládaná zbraň s dvanácti hlavněmi. Stroj na zabíjení však selhal a auto, ve kterém byl, vzplálo.

Stačilo by, aby byla vražedná zbraň lépe umístěna, a Krejčíř mohl být na cucky. Podle jihoafrických médií byla dálkově ovládaná zbraň umístěná v automobilu zaparkovaném u jeho sídla ve čtvrti Bedfordview. Ta je ve východní části Johannesburgu, kde se Krejčíř ukrývá před českou spravedlností.

Zbraň s 12 hlavněmi

„Když jsem vystupoval z auta, tak se z vedlejšího vozu ozval velmi hlasitý zvuk. Pak přišla střelba… Bylo to, jako když odpálíte ohňostroj,“ popsal Krejčíř chvíli, kdy právě telefonoval. Asi dvacet střel na něj vychrlilo dálkově ovládané zařízení s 12 hlavněmi umístěnými v zavazadelníku červeného VW Polo. Žádná ho nezasáhla. Vůz atentátníků následně vzplál.

Krejčíř Jako Bond

Když se otřesený Krejčíř oklepal, začal s novináři vtipkovat. Prý je pro něj každý den jako z filmu o Jamesi Bondovi. „Nevím, kdo se mě pokusil zabít. Ale i kdybych to věděl, tak vám to neřeknu,“ zažertoval. „Kulky mě minuly asi o metr. Jsem šťastný muž,“ řekl.

Jde o práci mafie?

Místní média hned připomenula jeho blízké kontakty s nedávno zavražděným tamním mafiánským bossem Cyrilem Beekou. Jihoafričané 5. srpna rozhodnou o vydání Krejčíře do České republiky. Loni na podzim byl totiž nepravomocně odsouzen k 11 letům vězení za více než půlmiliardový daňový únik.

zvukar ( 25. července 2013 10:33 )

Příště se to určitě povede!

babetku ( 25. července 2013 09:28 )

A jeho manželku nelituji, ví, jakého křiváka si vzala...Spíš je mi líto těch dětí...

babetku ( 25. července 2013 09:25 )

No nikomu nic špatného nepřeji, ale pan Krejčíř je opravu sv..ně..... a o jednu míň, nebo víc? .... Chtěl si užívat nad rámec možností, tak ať a to platí.

kalnormin1 ( 25. července 2013 09:20 )

Není daleko doba, co bude vyvěšeno parte s jeho jménem. Zachránit se může v bezpečí vězení v ČR, kde si bude žít jako v bavlnce. I ty miliony rád vrátí do státní kasy. Jednou se to podaří......

leninos ( 25. července 2013 09:15 )

100% souhlas

Zobrazit celou diskusi