Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Lesba tyranka: Umučila svého syna (†2) a teď vyhrála v loterii 300 tisíc!

Autor: shp - 
25. června 2013
17:25

Svého syna (†2) brutálně mlátila, týrala a trýznila do té doby, než na následky vážných zranění zemřel. Lesbická tyranka Rebecca Shuttleworth (25) byla včera odsouzena za jeho zabití, ale lítost neprojevuje ani v nejmenším. Se svou milenkou totiž vyhrály v loterii a peníze jsou pro ni více než dětský život.

Keanu (†2) zažíval se svojí matkou neuvěřitelná muka. Zlá Shuttleworth ho bila pěstmi, kopala do něj a mučila ho i na přirození. V noci ho nechávala samotného, když po výprasku vyrazila do barů hledat alkohol, drogy a náhodný sex.

Prorazila mu lebku

Když Keanu před dvěma lety zemřel, tvrdila, že dostal infarkt. Pitva však odhalila děsivých 37 vnitřních i vnějších zranění, včetně proražené lebky. Podle soudního lékaře musela krutá matka bít dítě železnou tyčí. Soud ji nejdříve vinil z vraždy, ale později překvalifikoval trestný čin na zabití.

Lidé jsou jejím štěstím znechuceni

Shuttleworth se již dostala na svobodu, kde se seznámila se svoji lesbickou partnerkou Kurstie. Ta asi nemá soudnost, když si může začít s ženou, která zabila své dítě. Že tyranka vyhrála 300 tisíc v loterii, pobouřilo všechny její známé i rodinu. „Lidem zvedlo žaludky, když viděli, že je šťastná poté, co provedla tolik hrozných věcí,“ prozradil její bývalý kamarád.

alex0800 ( 1. října 2013 11:58 )

Čert se*e na hromadu svých oveček.. Co chcete na planetě, kde je modlou bezcenný papírek se kterým si ani řiť neutřete.. Peníze jsou dnes více než láska.. A lidskost? Ta už je jen v pohádkách a možná pár věřících se ještě lidsky chová.. Ale většina? Styďme se..

p.uldrichova ( 26. června 2013 00:21 )

chudák chlapeček takový pěkný klučík tu mámu zabít

dorotka111 ( 25. června 2013 22:07 )

Dneska byla odsouzena k minimalne 18ti letum za mrizemi. Dalsim smutnym faktem tohoto pripadu je to, ze socialka a policie promarnili nekolik sanci aby si vsimli, ze dite je tyrane

jahodove_ticho ( 25. června 2013 20:47 )

Zabije dítě a po dvou letech je venku? To jí soudili v Čechách?

babicovyjedy ( 25. června 2013 20:15 )

to toho moc nevyhraly. 10000 liber to je tak rocni prijem uklizecky. jinak vyriznout jazyk a zasit khundu

Zobrazit celou diskusi