Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Mladík (†25) vyhrál v loterii: Šel to zapít s kamarády a zemřel

Číňan vyhrál v loterii, ale peníze si vůbec neužil. Po oslavě s kamarády zemřel
Číňan vyhrál v loterii, ale peníze si vůbec neužil. Po oslavě s kamarády zemřel  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
26. července 2013
22:33

Konečně si myslel, že se na něj usmálo štěstí. Chudý čínský mladík (†25) vyhrál v loterii 15 milionů korun a chtěl to pořádně oslavit s přáteli. Osud mu ale peníze nepřál a mladík po večírku zemřel.

Lu Huang z čínské provincie Fujian sázel ve stejné loterii celých pět let. Nikdy ale nic nevyhrál. Pak se na něj ale usmálo štěstí a na jeho účtě přistálo víc než 15 milionů.

Šťastlivec proto okamžitě zamluvil místo v luxusním hotelu a sezval všechny své nejbližší kamarády, aby to pořádně oslavili. Po několika lahvích šampaňského udělal ale osudné rozhodnutí a vydal se domů na své motorce.

V opilosti nezvládl řízení a narazil do svodidel. Lékaři, kteří přijeli na místo nehody mu už bohužel nedokázali pomoci.

"Byl úplně šílený radostí a chtěl slavit. Je to obrovská tragédie, že když poprvé něco vyhrál, skončilo to tak strašně," řekl jeden z jeho přátel.

mortis69 ( 27. července 2013 18:40 )

Když nemáš slov,tak proč píšeš takovou pí.čo.vi.nu. Zase magor,co shání blbce do letadla

veronikaparmska ( 27. července 2013 17:00 )

Čau vespolek. Mám pro Vás tip, je to novinka z oblasti online výdělků, velice snadná na pochopení... Sama si takto vydělávám už od května a nemám slov, jak snadné to je! Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak toho využívám na maximum!! Více info na Peterblog.wz.sk

mortis69 ( 27. července 2013 10:16 )

Jaká trága?Vše si zavinil sám Tady je vidět,že komunizmus nikam nevede a když vybočíš z lajny je z toho prů.ser Magoři jsou ale všude.Budou soudit autora dodatků ke knize o Hitlerových projevech a přitom nechají bez povšimnutí Korán,který vybízí k zabíjení bezvěrců,což je logicky podněcování genocidy všech rozumnejch lidí

Zobrazit celou diskusi