Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

České blondýnky: Naletěly v Itálii obchodníkům s bílým masem!

Autor: František Prachař, simao.k - 
23. června 2013
05:00

Tíživá finanční situace je dohnala k rozhodnutí vyrazit za prací do zahraničí. Doufaly, že zde vydělají peníze, které pomůžou jejich rodinám. Zuzana (38) a Jarka (33) se obrátily na agenturu. Ale naletěly - obchodníkům s bílým masem!

Našly si na pohled zajímavou práci v zahraničí. Ale když 25. května nasedly do letadla směr Řím, opravdu netušily, co je na téhle italské anabázi vlastně čeká. Blondýny z Česka Zuzana a Jarka věřily, že budou pracovat jako hostesky v letovisku u moře. Finanční tíseň na jedné straně a vidina vydělaných eur v relativně příjemném přímořském klimatu na straně druhé rozhodly za ně. Čekalo je však jen velké zklamání a rozčarování.

Obchodníci s bílým masem

Po příletu do Itálie se Češky setkaly s šéfy agentury La Donna service, jakýmsi Nicem a Sárou, ze kterých se však vyklubali obchodníci s bílým masem! Jak později Češky zjistily, prodali je tihle dva výtečníci majiteli jednoho z italských barů Francescovi za několik stovek eur.

Zuzana a Jarka pak namísto práce u Jaderského moře zamířily se dvěma dalšími Češkami do vnitrozemí. V jedné horské vesničce měly nastoupit na práci v baru a stále věřily, že se vše vyjasní. Jenže ono nešlo o tak úplně obyčejný bar s diskotékou. V patře se nacházelo 15 oddělených boxů...

Placené společnice-rozpíječky

Češky zde měly za 50 eur na den dělat "rozpíječky" - krátkodobou společnost pro hosty baru na začátku jejich návštěvy podniku. Přišly však na to, že si klienti podniku, většinou postarší muži, odvádějí společnice do oněch boxů. A nečekají jen povídání.

„V Itálii je prostituce zakázaná. Pochopily jsme, že kdyby nás z ní host obvinil, mohl by si s námi Francesco dělat co by chtěl, i vydírat,“ přiznává Jarka a varuje další české dívky, ať si při odpovídání na podobné inzeráty dají pozor. Sbalily se a vyrazily pryč. Jak se Češkám podařilo dostat zpátky do Česka? Jak na svou strastiplnou cestu vzpomínají? A co na to jejich rodiny? Více fotek i informací najdete v Nedělním Blesku!

Celý příběh dvou Češek a jejich zkušenosti s obchodníky s bílým masem čtěte v Nedělním Blesku Celý příběh dvou Češek a jejich zkušenosti s obchodníky s bílým masem čtěte v Nedělním Blesku | Blesk

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

merrylou212 ( 23. června 2013 20:22 )

Nevíte náhodou někdo, jak to dopadlo s těmi dvěma ztracenými dívkami v Pakistánu ? Vůbec se o tom už nepíše.

oooo. ( 23. června 2013 17:57 )

safra kdy á byl naposled píchat do 4 dírek...to už je hoodně dávno

oooo. ( 23. června 2013 17:55 )

kéž by do důchodu má ještě 3 roky...díky naší pseodovládě a to samé pokud se to nezmění čeká i vás. Upřímně lituji vás, my si svého důchodu užili plnými doušky a byli mnohem fit, než půjdete vy

mortis69 ( 23. června 2013 17:31 )

NÁRODE VSTAŇ,NENECH SVOU ZEMI NAPOSPAS (Buldog)

mortis69 ( 23. června 2013 17:15 )

Jistě-je skupina inteligentních lidí,kteří Vás maj rádi,že by Vás jen hladili,až by Vás vyhladili

Zobrazit celou diskusi