Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krásná herečka (36) našla po 26 letech vraha svého otce!

Autor: shp - 
12. června 2013
13:28

Je krásná, chytrá a má v sobě opravdový detektivní talent. Americká herečka Jocelyn Martinez (36) se nikdy nesmířila s vraždou svého otce. Dlouhých osm let strávila hledáním jeho vraha. Nakonec ho jako ve filmu pomohla policii dopadnout.

V listopadu roku 1986 vtrhli do restaurace Jose Martineze tři mladíci, kteří dělali humbuk, potíže a obtěžovali jeho manželku. Jedním z nich byl i tehdy šestnáctiletý Justo Santos (43). „Začali obtěžovat moji matku, dělali jí sexuální návrhy a říkali nechutné věci,“ vzpomíná Jocelyn, které v té době bylo jen devět let.

Před restaurací zastřelil jejího otce

Když je chtěl Jose zahnat pryč, vytáhl na něj Santos zbraň a před restaurací ho chladnokrevně zastřelil. Poté pláchl a policii ho nikdy nedopadla. Až doteď. „S vědomím jaký byl můj otec dobrý člověk, jsem nemohla žít s tím, že by Santos zůstal volný,“ řekla Martinez serveru nydailynews.com.

Stopu našla na internetu

Před osmi lety začala po Santosovi pátrat na internetu a dlouhé roky nepřinášela její snaha žádné výsledky. Nakonec se jí ale podařilo objevit jeho telefonní číslo a adresu v Miami, kde se ukrýval. Získané údaje pak svědomitě předala policistům, kteří ho zatkli. K vraždě se poté doznal.

Kráska vyřešila případ

„Byla jako dynamit. Odvedla skvělou práci při hledání tohoto muže. V podstatě vyřešila celý případ,“ řekl zdroj od policie. „Jsem nesmírně pyšná na svou dceru. Věděla jsem, že ho najde díky své lásce k otci a inteligenci,“ prohlásila matka Jocelyn Idalia.

frantiskacejkova ( 13. června 2013 23:19 )

Čau vespolek. Mezi čtenáři se právě šíří novinka z oblasti online výdělků, ideální na léto, když je večer hodinka času Sama si takto vydělávám už od května a fakt mě to nadchlo. Stamiliony tím nevydělám, ale i tak, dokud můžu, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu Čekujte Peterblog.wz.sk

dobrotka ( 12. června 2013 22:15 )

Zobrazit celou diskusi