Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

To jsou grázlové! Dva mladí opilci rozbíjeli před služebnou ceduli POLICIE

Autor: Ondřej Požár - 
10. června 2013
23:31

VIDEO: Vlastním očím nemohli v těchto dnech uvěřit policisté z brněnské čtvrti Žabovřesky. V noci se jim na monitoru kamery před služebnou naskytl pohled na dva mladé opilce, kteří poskakovali a trefovali se pěstmi do světelné cedule s nápisem POLICIE!

Na záběrech z kamery je vidět, jak se poutač snaží ve výskoku rozbít první z mladíků. Moc mu to ale nešlo a gesty proto povzbuzoval ke stejnému útoku kamaráda.

Krátce poté se výskok a trefa pěstí povedla druhému mladíkovi s igelitkou, který ale posléze upadl na chodník.

„Z jedné strany se jim podařilo rozbít plastový kryt. Jejich následný pokus o útěk byl ale marný a dvojice mladíků ve věku 20 a 24 let, hodně opojených alkoholem, skončila na služebně,“ upřesnila brněnská policejní mluvčí Andrea Straková.

Za přestupky proti majetku a veřejnému pořádku jim nyní podle policistů hrozí tučná pokuta.

Video  Opilí mladíci útočí na ceduli Policie  - Policie ČR
Video se připravuje ...

lug70 ( 11. června 2013 00:07 )

U nás ve městě před několika lety tlupa cikánů rozbíjela telefonní budku přímo před služebnou policie a v městských novinách se potom o tom incidentu psalo, že prý nikdo z policajtů ten kravál z rozbíjejícího se skla neslyšel, proto prý proti nim nezasáhli. No, uvěřil by tomu někdo normální se zdravým selským rozumem? Já myslím, že ne a hrdinní rozdavači pokut se prostě jen báli vystrčit nos před vnějším černým nebezpečím.

Zobrazit celou diskusi