Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Cizinci ve Varnsdorfu brutálně zbili policisty v civilu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK - 
3. prosince 2011
15:37

Skupina cizinců v noci na sobotu ve Varnsdorfu brutálně napadla sedm policistů v civilu. Někteří jsou vážně zranění. Záminkou bylo zřejmě vyřizování účtů. Jeden z útočníků byl údajně v minulosti policisty pokutován. Tři muži skončili v cele, po dalších policie pátrá.

"K napadení došlo kolem 02:30 v jednom varnsdorfském baru, policisté tam byli ve svém volném čase," řekla policejní mluvčí Petra Trypesová. Větší skupina cizinců podle ní policisty poznala a brutálně na ně zaútočila. Kolik útočníků bylo, policie podle Trypesové zjišťuje.

Policie nemá potvrzeno, že útočníci použili zbraně, uvedla mluvčí. Jak vážně jsou policisté zraněni, nesdělila. "Čekáme na vyjádření lékařů," dodala. Policisté podle ní mají mimo jiné tržné rány, cizinci útočili hlavně na hlavu a horní polovinu těla.

Podle informací Práva incident odstartoval cizinec, který patří do takzvané jugoslávské mafie, která prý ve městě působí.

husqarnowicz ( 4. prosince 2011 13:47 )

Uvedu to na pravou míru: tito Albánci nejsou z Albánie, ale ze srbské provincie Kosovo. Albánci z Albánie jsou většinou o.k., i když jsou také chudí. Jejich chudoba má ale jiný původ, daný historicky (izolace, represívní diletantské režimy). Kdežto Albánci z Kosova, to jsou "srbští Nepřizpůsobiví".

husqarnowicz ( 4. prosince 2011 13:39 )

Jejich "chudoba" je daná jejich mentalitou. Když někdo nepracuje, nevzdělává se, nekontrolovaně se množí a živí se kriminalitou, nikdy nezbohatne - tedy až na špičky podsvětí. Srbové s nimi žili na jednom území, na chudobu si nestěžovali, protože se práce neštítí.

tajna1509 ( 4. prosince 2011 11:29 )

albani delaji problemy vsude ve svete nikdo je nema rad

sakra ( 4. prosince 2011 11:20 )

Souhlas!!!

husqarnowicz ( 4. prosince 2011 08:10 )

Tyhle kosovské Albánce si sem natahal ještě Havel dávno předtím, než jsme vlezli do EU. Havel nesnáší pravoslavné Slovany,což Srbové jsou, proto na kos.Albánce nedal dopustit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání