Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík napadl policisty boxerem, pak je pokousal

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, rvs - 
2. srpna 2010
12:04

Tak tomu se říká pořádná pitomost! Agresivní kladík napadl v sobotu u obchodního domu v Hranicích na Přerovsku policejní hlídku s boxerem v ruce. Teď mu hrozí až šest let vězení.

Strážcům zákona se nejdříve odmítl prokázat a nakonec na jednoho z nich zaútočil s kovovým boxerem v ruce. Policisté ho ale rychle zpacifikovali za použití slzného spreje. Jednoho z nich mladý šílenec při navíc zákroku pokousal na ruce.

Konflikt se odehrál u nákladové rampy obchodního domu, když chtěli policisté zkontrolovat mladíkovu totožnost. Muž na ně ale nereagoval. "Po výzvě, že bude předveden na služebnu, mladík zaútočil na policistu úderem ruky, ve které držel kovový boxer," popsala přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová. Zkrotily jej až chvaty, pouta a slzný sprej.

Poté, co hlídka mladého muže předvedla na služebnu, vyhrožoval likvidací i dalším policistům. Obvinili ho z násilí proti úřední osobě a z vyhrožování. Hrozí mu za to až šest let vězení.

miroslav ( 18. července 2012 20:22 )

Nehulte prosím-díky

sakra ( 3. srpna 2010 14:55 )

Během 10 vteřin měl být policisty zpacifikován na šrot, aby si to navždy zapamatoval a pak teprve zjistit jaký § porušil!

arcaben ( 3. srpna 2010 10:50 )

Kladíkovi bodnout pígo na rabies a na déržku rabůš!A kdyby jste,vy z Blesku,nerozluštili CO píšu,tak si nejdřív přečtěte ty slátaniny po sobě a za ty paskvili se nestydíte brát výplatu??

siroky11 ( 2. srpna 2010 12:22 )

zavřít, pokud možno co nejdéle! Ať dělá muklům děvku, tam si může svou "energii" vybít!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání