Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Syna jim zabil policista – rodině to neřekli

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: krč, jak - 
13. srpna 2010
21:06

Rozezlena na policisty je rodina z Chrudimska, která přišla tragicky o syna Petra (†26). Zabil ho policista ve služebním autě. To, že mladíka cestou ze zábavy srazil právě muž zákona, se rodina dozvěděla náhodou až týden po nehodě.

„Mohu vám potvrdit, že vyšetřujeme nehodu policisty, která se stala 1. srpna kolem 4. hodiny ráno nedaleko Pardubic. Byl při ní usmrcen chodec. Do jejího ukončení šetření však nemohu poskytnout podrobnosti,“ tvrdí Vladislav Řepka z Inspekce ministerstva vnitra. Policisté informovali rodinu o nehodě. „Řekli, že Petra srazilo auto a je mrtvý. To, že ho srazil policista ve služebním voze, jsme zjistili sami až za týden. Byl to šok,“ je rozzlobena rodina mrtvého mladíka.

Bojí se, aby případ policie neututlala. Podle nich se nehoda stala těsně za cedulí označující konec obce Valy u Přelouče. Policejní auto v té chvíli jelo údajně kolem 70 km v hodině. Podle policistů, kteří znají podrobnosti nehody, si však za smrt mohl mladík sám. Podle nich šel po středu silnice a velmi pravděpodobně opilý, padal a zase se zvedal. Policejní technik, který auto řídil, je z nehody v šoku. Dál pracuje, ale do vyšetření nehody neřídí auta.

oskar53 ( 16. srpna 2010 09:17 )

Tobě asi kamarádíčkové policajti žehlí taky průsery,tak se jich zastáváš,fajn podpoř je v jejich nedotknutelnosti,ať tady máme policejní stát,budem se všichni mít určitě dobře,jenže v tomhle případě kdyby to udělal obyčejnej člověk,tak už se z toho nedostane.Ono vydět na silnici člověka jak se motá,nebo když ti skočí před auto v devadesáti daněk,je rozdí,já zažil obojí,tak vím očem mluvím.

arne127 ( 15. srpna 2010 09:54 )

být střizlivý a ne se motat po vozovce je samozřejmé že když se jedná o policistu tak tady je zle pokud by to byl někdo jiný tak to bude v pořádku.Zřejmě vám už policisté šláply na kuří oko tak tady vy mentálové hned píšete víte starou belu jak to bylo ale hned je tady napadáte.Pokud to byl opilec tak se nic nestalo tak vážného ono by ho brzo porazilo jiné auto žádná škoda

oskar53 ( 14. srpna 2010 13:45 )

jel jsem tudy asi půl hodinky před tou policií,je pravda že mladík silnici šněroval,a mohl se dostat až ke středu vozovky,ale je tam dlouhá rovina,a myslím že určitě mladíka museli vydět pokud se nezabývyli ještě jinou činností při řízení,nevím jaká je zpráva policie,ale já jel po další půlhodině zpět,a vyděl jsem jak mladíka rozdejchávala skupinka,která šla také tím směrem,a tak jsem pokračoval dál v cestě ,přičemž jsem vyděl jednu botu,asi padesát metrů od zraněného,tak si myslím že ta rychlost byla daleko větší,než 70 km.

siroky11 ( 14. srpna 2010 07:49 )

I to je možné

kozlova ( 14. srpna 2010 05:42 )

přesně souhlasím s názorem, dnes snad ani neznám případ, aby v tom nejeli policajti, ale vše se většinou zamete pod koberec.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání