Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petra Paroubková fotila v posteli: Církev jsou tmáři, postěžovala si!

Petra Paroubková nafotila odvážný postelový snímek a promluvila o vztahu ke křesťanství
Petra Paroubková nafotila odvážný postelový snímek a promluvila o vztahu ke křesťanství  (Autor: Archiv Blesku, Reflex)
Autor: simao - 
30. května 2013
08:33

Petra Paroubková se prezentuje jako liberální katolička. V době, kdy Ústavní soud projednává otázku církevních restitucí, odhalila svůj pohled na současnou katolickou církev. Podle ní je v řadě věcí tmářská, vzkázala manželka Jiřího Paroubka, kterého již vytáhla třeba i na pochod homosexuálů Prague Pride.

"Některé věci církve považuji za projev tmářství,"  říká Petra Paroubková při rozhovoru, ke kterému nafotila pro Reflex i vyzývavé fotky v posteli - s prostěradlem a filosofem Immanuelem Kantem v ruce, a nebo v modré noční košilce.

Na mysli má prý především vztah církve k homosexualitě. "Ne všichni homosexuály uznávají a tolerují, pořád se najdou lidi, kteří je odmítají. Znám homosexuály, kteří byli u nás diskriminováni a napadáni," přiznává Paroubková, která se svým manželem Jiřím, šéfem strany LEV21, vyrazila dokonce i na pochod gayů a lesbiček Prague Pride.

"Dalším projevem tmářství je vynucovaný celibát kněží. Jsem katolička, ale církev se musí vyvíjet a modernizovat. Z vlastních zkušeností z mého dětství si pamatuji, jak jednoho faráře posunovali z jedné farnosti do druhé, protože měl několik nemanželských dětí," dodává Paroubková v době, kdy se před Ústavním soudem řeší problematika církevních restitucí v souhrnu za 134 miliard korun.

Co si Petra myslí o současném prezidentovi Zemanovi? A je pro ní Jiří Paroubek stále ještě "sexy mozek"? To vše a ještě víc se dočtete v novém čísle časopisu Reflex, které vychází již 30. května.

Petra Paroubková na titulce nového čísla časopisu Reflex Petra Paroubková na titulce nového čísla časopisu Reflex | Reflex

mirkazam ( 5. června 2013 11:12 )

Vyretušovaná Paroubková rozdává moudra s postele. A celý efekt s toho je, že je všem pro smích.Trapná to osoba !!!

podlesni ( 31. května 2013 05:56 )

Nějak nechápu co mají společného nemanželské děti jednoho faráře s restitucemi. Katolická církev přeci má celibát protože nechce drlolit majetek, to je nad slunce jasné a ani trapně nahatá žena, co měla tonejlepší za sebou už při svatbě, to nezmění....

honza51 ( 30. května 2013 13:03 )

A kdo to vlastně je ta Petra Paroubková? Jediné, co dokázala bylo, že oblbla staršího pána a myslela si, že si bude užívat. Místo toho "ostrouhala" a teď se všemožně snaží zviditelnit a jak se zdá, tak se jí to daří. Občas pustí nějaké drby od ČSSD a to se média jdou "pos...t", aby ji bylo všude plno . Je mi z ní špatně ze "***" protřelý!!!

defakto ( 30. května 2013 12:54 )

Nechápu , proč REFLEX poskytuje téhle štětce tolik prostoru ??? Paroubková se svými názory na církev chce nejspíš zalíbit široké veřejnosti, pořád se nemůže smířit s tím , že Paroubek a ona s ním patří mezi politické mrtvoly !!!

jeromeklapka ( 30. května 2013 12:43 )

Jen123 - a čo má názor na NIEČO spoločné s Pytlíkom?Každý má nejaký názor na veci okolo nás - aj ty si niečo myslíš o politike,o pápežovi,o potravinách,o verejnom školstve,o MHD...a?Si brouk Pytlík?

Zobrazit celou diskusi