Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Čeští Bonny a Clyde: S pistolí v ruce vyloupili banku!

Video se připravuje ...
Autor: Jiří Čada - 
17. května 2013
15:02

Po partnerské dvojici lupičů Martinu Chaloupkovi (23) z Karvinska a Nikole Dobrozemské (21) z Ostravska pátrají havlíčkobrodští policisté. Dvojice mladých lupičů si po vzoru svých amerických předchůdců Bonny a Clyde odnesla z banky v centru Havlíčkova Brodu téměř sto tisíc korun.

„S pistolí v ruce si mladík vynutil na pokladní částku několika desítek tisíc korun,“ informovala o přepadení mluvčí policistů Monika Pátková.

Dvojice přišla do banky v odpoledních hodinách. Když zjistili, že u pokladny je zákazník, začali se oba partneři zajímat o reklamní plakátky banky. Po té co zákazník opustil překážku pokladny, Martin s pistoli namířil na pokladní.

„Chovali se naprosto klidně. Mladý muž se snažil v průběhu přepadení zpestřit svou výslovnost několika polskými výrazy a patrně tak vytvořit dojem cizince,“ uvedla policejní mluvčí Pátková.

Při přepadení se v bance nikomu ze zákazníků nic nestalo. Dvojici lupičů, která hned po té v klidu banku opustila, policisté záhy identifikovali díky dokonalým záběrům bezpečnostních kamer.

„Dívka zatím trestána nebyla, ale její partner má za sebou už násilnou trestnou činnost,“ dodala policejní mluvčí.

samanthasd ( 17. května 2013 21:12 )

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

Zobrazit celou diskusi