Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lupič ve směnárně polil ženu benzinem a donutil ji vydat mu peníze: Hrozil, že ji zapálí!

Autor: shp - 
2. května 2013
14:44

Neuvěřitelný strach z jedné z nejhorších smrtí zažila pracovnice směnárny ve Starém Hrozenkově na Uherskohradišťsku. Maskovaný lupič ji tam přepadl, když byla v provozovně sama, polil ji benzinem a vyhrožoval, že ji podpálí. Nakonec po vydání peněz utekl.

Směnárna se nachází poblíž hranic se Slovenskem. Maskovaný lupič, který se zakrýval i deštníkem, do ní přišel ze směru od hlavní silnice. Ženu nesmírně vyděsil. Bez varování na ní začal lít benzin z plastové lahve.

V jedné ruce lahev s benzinem, v druhé zapalovač

„Lupič měl na hlavě masku s úzkým průzorem pro oči. Přišel od hlavní silnice, nad hlavou nesl deštník. Vešel do směnárny v budově čerpací stanice OMV, v níž byla pouze samotná pracovnice. Přistoupil k pultu a postříkal ženu benzinem z lahve, kterou měl v ruce. V druhé ruce držel zapalovač. Ženě řekl, že jde o přepadení, a ať mu dá peníze,“ popsal okamžiky hrůzy mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental Novinkám.

Lahev vyčenichal pes

Pracovnice směnárny mu nejdříve vydala koruny, ale to bylo nebezpečnému muži málo. Dožadoval se ještě eur, které mu byly pod výhružkou také vydány. Při následném vyšetřování byla nalezena plastová lahev, kterou vyčenichal policejní pes. Muž měl podle svědectví na sobě masku, vyčuhovaly mu hnědé vlasy. Na sobě měl bundu bílé barvy s kapucí. Na nohou měl maskáčové kalhoty a na hlavě ještě čepici s barevnými pruhy.

marketkavaclavova ( 13. června 2013 22:40 )

Zdravím Vás. Mám pro Vás tip, je to novinka z oblasti online výdělků, perfektní na letní večery... Vydělávám si takto už od půlky května a je to až neuvěřitelné Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček... Je to z návodu Petrblog.wz.sk

zaviracispendlik ( 3. května 2013 08:07 )

hiawatha je inteligentní

zaviracispendlik ( 3. května 2013 08:06 )

hiawatha ( 2. května 2013 18:01 )

Ja myslim, ze spendlik mel na mysli udelat to same tomu par.chantovi. Polit ho benzinem a podpalit. To by si zaslouzil. Jen to bl.be formuloval. Takovym patri udela to same, cim oni vyhrozuji. Zmetek .

karlos107 ( 2. května 2013 15:54 )

zavíracíspendliku,tady není prostor pro ironii nebo podobné dementní příspěvky,tvého tipu se smějícím se smajlíkem. Co bys psal, kdyby tam seděla tvoje segra,matka,manželka nebo dcera? To bys psal taky, takové píííčoviny?? Tam šlo o život ty vole a to je vážná věc.Kam ti hajzli až zajdou, pro pár korun.

Zobrazit celou diskusi