Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexbomba odvedle: Úchyl (40) si chodil fotit dceru (18) sousedů, když se sprchovala!

Voda, ve které jste se právě koupali zrovna nevoněla a na kůži vám zůstaly zelené částečky? Pak pospíchejte pod sprchu.
Voda, ve které jste se právě koupali zrovna nevoněla a na kůži vám zůstaly zelené částečky? Pak pospíchejte pod sprchu.  (Autor: scom)
Autor: psch - 
18. dubna 2013
17:40

Úchyl! Jedině takhle se dá říci čtyřicetiletému muži z Uherskohradišťska, který si chodil k sousedům fotit jejich osmnáctiletou dceru. A ne na zahradě, ale rovnou ve sprše!

Když se člověk sprchuje a venku vidí záblesky, asi ho hned nenapadne, že si ho někdo fotí. Takhle bizarní situace až tak běžné nejsou. Stejně tak tomu bylo v případě osmnáctileté dívky z Uherskohradišťska.

Jednoho březnového večera se dívka šla před spaním vysprchovat. Když si užívala horké lázně, najednou si všimla záblesků z venku a zároveň i stříbrného foťáku. V té chvíli propadla panice a začala křičet.

"Začala křičet na své rodiče, kteří hned vyběhli na zahradu domu, ale venku už nikoho neviděli. Dcera jim řekla, že něco podobného v okně koupelny blesklo už před pár dny, ale nevěnovala tomu pozornost," řekl mluvčí policie Aleš Mergental.

Šmíráka se po udání rodiči podařilo policii po několika dnech najít. Je jím čtyřicetiletý muž, který bydlí opodál. Policii se už podle mluvčího ke všemu přiznal. Prý si vždy vzal žebřík, přelezl přes plot a chodil se koukat a fotit. Hrozí mu tři roky vězení.

horstfuxteleshop ( 18. dubna 2013 19:55 )

až jí bude o dvacet víc, a na nohou celulitída zanechá své stopy, kun.da jí bude smrdět i po koupání, tak jí krá.vu nikdo fotit nebude,

wrunx ( 18. dubna 2013 19:38 )

Jsem toho názoru, že si pleteš pojmy s dojmy. O takzvané "šmírování" jde když je preferovanou(!) aktivitou k dosahování sexuálního vzrušení. Lidsky řečeno dělá to raději než takzvaně "normální" způsob sexuálního uspokojení. A nějak jsem v článku nepostřehnul, že by si u toho fotograf "dělal dobře". Třeba je to předvídavý byznysman. Až bude dotyčná ve 25 letech slavná hvězda, prodá tyhle fotky za mega. Papatunel by ti vysvětlil že peníze nesmrději. Jestli to je na 358, ať posoudí jiní. Je to sprosťárna - jak jsem už psal. Ale neodvažuji se kvičet jako Plesk, že to je úchyl.

parapetka ( 18. dubna 2013 19:03 )

no tebe by si určitě nevyfotil,leda tak jako strašidlo na odhánění zlobivých dětí

namoroman ( 18. dubna 2013 18:18 )

Dost přesné...

arcaben ( 18. dubna 2013 18:16 )

asi tak nějak

Zobrazit celou diskusi