Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Poblázněný Američan (22): Jsem mořský panic s pořádným ocasem z latexu!

Autor: shp - 
4. dubna 2013
21:03

Jako malý viděl s babičkou a dědečkem vodní show a od té doby si nepřál být ničím jiným než mořským mužem. Celé dětství chtěl mít pořádnou ploutev a jako dospělému se Ericu Ducharmovi (22) přání splnilo. Ploutev si vyrobil z latexu.

Mořské panny jsou bájná stvoření, která se objevují v legendách, pohádkách i na televizních obrazovkách. Eric je od dětství miloval a jako dospělý se tak rozhodl občas i žít. Samozřejmě ve vodě.

Doma má na sto ocasů

Ocasy z latexu si Eric vyrábí sám. Stráví tím až 50 hodin týdně. Doma má již sbírku kolem sta obřích ploutví. „Když si nasadím ocas, cítím se proměněný. Když se potopím pod vodu, vstoupím do jiného světa,“ řekl Eric v pořadu Moje bláznivá posedlost.

V akváriu ho nechtěli

Přesto není se svými ocasy plně spokojený. Stále se snaží vytvořit ten, který mu na nohy padne jako ulitý. Svou vášeň provozuje Eric v přírodním jezírku, kde třikrát týdně plave hodinu a půl. Mladý muž se pokusil získat místo ve floridské vodní show, ale management akvária mu řekl, že obecenstvo není připraveno na mořské panice.

katrin12 ( 6. dubna 2013 18:41 )

Můžete mi dát na něj kontakt, od malička mám stejné přání Jmenuji se Katrin Knoppová. Fb: Katherine Sian Moenning Podle mně je to ta nejúžasnější věc na světě..

Zobrazit celou diskusi