Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kateřina Zemanová opět paroduje na videu tátu Zemana

Autor: psch - 
28. března 2013
05:01

VIDEO: Dcera novopečeného prezidenta Miloše Zemana Kateřina Zemanová (19) opět zparodovala svého otce. Na videu říká o časopisu Reflex, že je to žumpa a hnůj!

Dceru prezidenta Miloše Zemana Kateřinu lidé znají jako první slečnu, která svému otci výrazně pomáhala s prezidentskou kampaní. Vystupovala po jeho boku a dělala mu doprovod, snažila se ukázat jeho lidskou tvář.

Kateřina v rozhovoru pro čtvrteční Relfex přiznává, že otce do kampaně přemluvila ona. „Řekla jsem mu: Přece nemůžeš umřít s tím, že jsi mohl kandidovat a mohl jsi vyhrát.“ V té době asi ještě netušila, jak to bude náročné. „Bylo to šílená, ale nikdy jsem neměla chuť s tím praštit,“ dodává. A přece to vydržela.

Další parodie

Při rozhovoru pro Relfex vzniklo video, na kterém Kateřina svého otce znovu a úspěšně paroduje. Lehce nakloní hlavu doleva a vysmrkne perfektní reklamu na časopis přesně tak, jak by to řekl pan prezident.

Video  Kateřina Zemanová opět úspěšně paroduje svého otce  - Reflex
Video se připravuje ...

První video, které spatřilo světlo světa, natočila Kateřina v patnácti letech a už tehdy jí parodování otce šlo velmi dobře. Aby ne, není si totiž vědoma jediné vlastnosti, ve které by se oba lišili.

Prezidentská kampaň byla náročná a zdlouhavá, nyní se ale Kateřina chce věnovat studiu a dalším aktivitám, prostor jí k tomu dává první dáma. „Jsem ráda, že maminka se konečně ujala role první dámy. Nechtěla jít do kampaně, protože jí vadila ta špína,“ hovoří Zemanova dcera s respektem.

kariin ( 28. března 2013 13:35 )

Co blázníte,proboha.To se kvůli kašpárka budete všichni urážet.Bylo lepší jít volit někoho jiného a né se hádat kvůli převlíkače kabátů a jeho trapné dcery.Teď už to nezměníme

vary ( 28. března 2013 12:57 )

V koncích nejsem blbe, to jen spíš ty už nevíš kudy kam. No nic chcankoši, jdu pracovat. Chápu, že tohle slovo neznáš. Tobě stačí sociální dávky. Pozdravuj svýho fotra řiťopicha a mámu bláznivou. Zemři v pokoji, ty vemeno.

vary ( 28. března 2013 12:45 )

Tvoje máma řitní křeč, když jí tam cpeš toho svýho mrzáčka.

vary ( 28. března 2013 12:43 )

Předpokládám, že hovado jako jsi ty taky vystudovalo UJAK. Teď chodíš jako páv s titulem za 150 tis kč a v hlavě nosíš melange z hov.en.

vary ( 28. března 2013 12:40 )

A málokdo je blbější než tvoje máma.

Zobrazit celou diskusi