Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Strýc dostal osm let za znásilnění neteře: Napsala o něm ve své slohovce!

Chlípný strýček odmítl vinu. Nechal si lhůtu na odvolání.
Chlípný strýček odmítl vinu. Nechal si lhůtu na odvolání.  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: jp - 
8. března 2013
23:30

Dceru své sestry zneužíval dlouhodobě Aleš L. z Vysokého Mýta. Na případ se přišlo až po několika letech poté, co dnes 15letá dívka napsala ve své slohové práci o svém strachu z pedofilů. Zjistilo se, že má vážné psychické problémy. Strýc za to půjde na 8 let do vězení.

Muž neteř začal sexuálně obtěžovat od jejích zhruba devíti let. Školačku nejprve jen osahával nebo ji nutil, aby se jej dotýkala. „Ve chvíli, kdy procházela chodbou bytu v domě, uchopil ji za ruku, a vložil si ji do trenek a dívce nařídil, aby uchopila jeho penis,“ popsala žalobkyně první sexuální kontakt muže s neteří.

Po něm následovalo v průběhu tří let ještě minimálně pět případů zneužití. Dívku nutil, aby mu jeho pohlavní úd třela a dokonce po ní chtěl orální styk. Navíc jí pouštěl pornografické filmy.

Zvrácený strýc, který se živí jako zemědělec, a v minulosti byl i učitelem na učilišti, nařčení neteře odmítl. Její rodinu obvinil z toho, že chce na jeho odsouzení vydělat. „Je to celé smyšlené. Dělá to z majetkového prospěchu,“ řekl Aleš L. a proti rozsudku si nechal lhůtu na odvolání.

ninga ( 9. března 2013 12:21 )

chudák holka, takového strýčka jí byl čert dlužen

brutal ( 9. března 2013 11:37 )

Ti slovutní znalci posuzovali i případ chlapíka,který byl odsouzen za znásilnění a po osmi letech přišli s tím,že to udělat nemohl.Pravdou je,že obviněný v případě pohlavního zneužívání nebo znásilnění se těžko může bránit,zvlášť po uplynutí nějaké doby od údajného spáchání toho činu.

brekekesalami ( 9. března 2013 10:55 )

nemyslím si, při takových případech se přibírají znalci a ti umí celkem spolehlivě určit, jak je na tom člověk psychicky a co může a nemůže být pravda... to samé u toho chlapa, určitě ho znalci posuzovali.

londynskypes ( 9. března 2013 10:46 )

holka se ted rada s tim chlubi

rumovapalice ( 9. března 2013 08:47 )

no má se na co těšit, v base ho prej budou šu.kat už ve vyšetřovačce, a po soudě ho starý muklové ušu.kají k smrti, jestli teda neuklouzne v umývárce na dlažkách anebo mu neprobije dvěstědvacet do topení až si půjde sušit ručník,

Zobrazit celou diskusi