Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Slovenský Batman dolétal: Odsoudili ho na 4 roky za sexuální obtěžování

Autor: shp - 
3. března 2013
06:30

Obcházel slovenskou Dunajskou Stredu a hrdě chránil její obyvatele. Tedy alespoň podle sebe, protože některým Slovákům byl jenom pro smích. Teď nad samozvaným superhrdinou spadla klec, byl odsouzen za sexuální obtěžování.

Zoltán Kohári (35) si usmyslel, že dokáže být stejným superhrdinou, jakým je komiksový Batman. A tak si vytvořil něco, co vzdáleně připomínalo jeho masku, oblékl kožené kalhoty a kabát a vyrazil strážit Dunajskou Stredu.

Superhrdina s kriminální minulostí

Tam způsobil nemalé pozdvižení. Ostatně když se vám v sousedství prochází takovéto individuum, nezůstane po bez povšimnutí. Jenže někdy i (rádoby) superhrdinové nemají minulost bez kriminální poskvrny. V roce 2007 totiž Kohári po internetu sexuálně obtěžoval kamarádku Csillu, což u soudu dosvědčili svědkové.

Čtyři roky vězení pro Batmana

Soudce tak rozhodl jednoznačně. „Ve věci obžalovaného Zoltána Koháriho byl na hlavním jednání vyhlášen rozsudek, kterým byl obžalovaný uznán vinným ze zločinu sexuálního násilí a byl mu uložen nepodmíněný trest odnětí svobody po dobu 48 měsíců ve vězení s minimální ostrahou,“ prohlásila mluvčí soudu Barbora Hergottová.

Rozhodnutí ještě není právoplatné

Batmanovi však pořád svítá naděje, že se nedostane tam, kam poslal spoustu kriminálníků. Počkat, on vlastně do vězení nikoho neposlal! Každopádně není rozhodnutí okresního soudu právoplatné, obžalovaný i prokurátor podali odvolání. Zoltán, který v soudní síni musel shodit masku, stále tvrdí, že nic nespáchal.

Jsem nevinný!

„Já ještě dokážu, že jsem nevinný. Nemám proč jít do basy, nic jsem Csille neudělal, všechno si vymýšlí,“ řekl Batman hromovým hlasem. Původně mu přitom hrozilo až třináct let za mřížemi. Tak uvidíme, možná se (ne)spravedlnost opět vrátí do ulic Dunajské Stredy.

nafta ( 4. března 2013 20:32 )

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/190087/znasilnil-a-nakazil-vlastni-sestru-8-jana-mlcela-7 -let-dodnes-trpi-fobiemi.html - koľko takých prípadov ti mám vyhľadať? Skleróza je sviňa vec.

ccir ( 3. března 2013 18:51 )

Vypotil český Cobyl Švejk!

ccir ( 3. března 2013 18:49 )

Zober si radšej igelitku a bež prezrieť všetky poplnice v okolí, rozum v nich však nenájdeš!

ccir ( 3. března 2013 18:45 )

Na Tvoj rozkaz major Terazky! Ty si zasa Cobylák český, švejkovský a nikto ti to neberie. Radšej ty zalez niekam do krčmy a tam nadávaj na všetkých a všetko pri jednom pive celý deň!

ccir ( 3. března 2013 18:39 )

rumovapalice... V Česku je to ešte horšie s tebou na čele! Havla sme vám veľmi skoro a rýchle vyhnali! Nech vám len pán letisko slúži naveky!

Zobrazit celou diskusi