Je to pták? Je to letadlo? Ne, jste to vy jako miniaturní superhrdina! Jakmile společnost Firebox na svém Facebooku zveřejnila nabídku na zhotovení hračky podle libovolného obličeje, během jednoho dne se zpráva zalíbila 2500 uživatelům. „Máme objednávky z celého světa,“ tvrdí mluvčí firmy Paul Broomfield.

Stačí dvě fotografie

Aby mohla být figurka zhotovena, musíte nejdříve do Fireboxu zaslat dvě své fotografie. Jednu pasovou a druhou z profilu. Díky nejnovější digitální technologii budou převedeny do podoby, která pak bude trojrozměrně natisknuta na samotnou plastovou figurku. „Přišli jsme s tímto nápadem, protože jsme si mysleli, že každý musel jednou snít o tom, že se stane superhrdinou. Ukázalo se, že máme pravdu, figurky jsou velmi populární,“ řekl Broomfield.

Fotogalerie
3 fotografie

Na výběr je několik kostýmů

Figurka je sedmnáct centimetrů vysoká, je z plastu a ohybatelná, takže si s ní lze hrát. Převod fotky na figurky je natolik detailní, že je rozeznatelná i barva očí, vousy a další detaily, jako třeba náušnice. K výběru je několik kostýmů superhrdinů i padouchů z komiksového vydavatelství DC. Jmenovitě to jsou Superman, Wonder Woman, Joker, Batman a Batgirl. Figurka vyjde v přepočtu na 2400 korun.