Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tady zabili Darinku (†4): Policie tají jejího vraha!

Autor: Jana Ulrichová - 
14. února 2013
05:02

Dojemné vzkazy brutálně zavražděné Darince (†4) z České Lípy plní facebookové stránky její matky. Policisté už mají vraha holčičky. Kdo jím je, ale úzkostlivě tají. Přátelé a známí rodiny se tak dál dohadují, zda skutečně vraždila Darinčina matka Denisa N. (24), nebo někdo úplně jiný…

„Ať tvá hvězdička září na nebi a zůstane s námi… Odpočívej v pokoji, princezno…,“ píší lidé pod fotografie Darinky na profilu její matky. Vášnivé diskuze pak vedou o viníkovi brutálního masakru. Ti, kteří Darinčinu matku znají, nemohou uvěřit, že by vraždila právě ona. „Denisu jsem měla moc ráda, nikdy by mě nenapadlo nic takového,“ uvedla Andrea K.

„Musel to být zkrat, nebo byla pod vlivem,“ dohadují se další. Narážejí přitom na to, že se v okolí mluví o její údajné zálibě v alkoholu a drogách. „Fetovala a chlastala, jsem přesvědčená, že to udělala… Ať se smaží v pekle,“ odsuzuje ji třeba nekompromisní Adéla O.

O neskutečné tragédii, která se v domě odehrála, vypovídá i zakrvácený sporák, který zachytily televizní kamery. Před domem stále leží hračky malé holčičky, které jsou teď bolestivou vzpomínku na ni.

Kam zmizel otec?

Zavražděnou Darinku našli záchranáři v pondělí večer v krví zborcené místnosti v rodinném domě v českolipské městské části Svárov. Byla podřezaná, už jí nedokázali pomoci. S řeznými ranami na rukou tam ležela i její matka Denisa, kterou převezli do liberecké nemocnice.

Zatím ale není jasné, kde byl v tu dobu otec holčičky Tomáš K. (29)! Ten s Darinkou a její matkou nežil, vycházeli prý spolu ale dobře. Otec holčičky však jako by zmizel z povrchu zemského. Neozývá se prý ani přátelům.

Policejní mluvčí Vlasta Suchánková potvrdila, že toho, kdo Darinku zavraždil, už policie obvinila. Hrozí mu až 20 let vězení, nebo výjimečný trest. „Na doporučení státního zastupitelství ale nebudeme tuto osobu blíže specifikovat,“ dodala.

fantom88 ( 14. února 2013 09:18 )

matka fetovala? No tak pak je to jedno, kdy se to stalo - stejně by k tomu akorát holku dovedla a dřív nebo později by se sama předávkovala nebo tak něco. Tyhle špíny nestojej za nic

ajka11 ( 14. února 2013 09:01 )

Otec přišel o svoji 4letou dceru, co čekáte? Že bude vyhledávat pozornost? Že půjde naproti médiím? Budďte trochu soudný(á)

shameless ( 14. února 2013 08:16 )

Uhodila jste se do hlavy, Scherlocku.

shameless ( 14. února 2013 08:15 )

Dobrotka: Me by zajimalo, jak vy by jste reagovala a odpovidala na telefonaty, kdyby jste zjistila, ze vam vase pritelkyne zabila dite, otec musi byt na pokraji zhrouceni. Vy jste strasna krava, vazne.

beruna ( 14. února 2013 07:58 )

Matka, která chlastá a fetuje, je každopádně špína, která si ani nezaslouží být matkou. Taková baba v rauši je pro dítě vždycky potenciální nebezpečí, protože má co dělat sama se sebou a nedokáže se pořádně starat o dítě.

Zobrazit celou diskusi