Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Při pádu tupolevu letícího z Česka zahynulo 5 lidí: Hrdinové zachránili z trosek letušku!

Autor: shp - 
30. prosince 2012
15:45

Opravdoví hrdinové! Skupina náhodných svědků moskevské havárie tupolevu letícího z českých Pardubic, se vrhla k troskám letounu a zachránila z nich zraněnou letušku.

Odvážní muži donesli těžce zraněnou a krvácející ženu na dálnici, kde jí poskytli první pomoc. Tím s největší pravděpodobností zachránili ženě život! Podle ruské televize RT totiž záchranáři na místo dorazili až hodinu po neštěstí! To ale mluvčí moskevské záchranné služby popírá.

Další letuška dnes zemřela v nemocnici

Při havárii tupolevu, který se naštěstí jen s posádkou a bez pasažérů vracel z Českých Pardubic, zahynuli na místě čtyři lidé. Dnes však bohužel vážným zraněním v nemocnici podlehla další členka posádky – letuška Tatjana Pjenkinova. Kdyby ale nebylo pohotovosti odvážných mužů, mohlo být obětí ještě více.

 

Na vině nejspíš brzdy

Příčinou katastrofy stroje, který letěl z Pardubic do Moskvy, byly zřejmě brzdy a nefunkční režim zpětného chodu. Ten se piloti snažili po nezdařeném přistání aktivovat. Prohlásil to člen týmu vyšetřovatelů, který nechtěl být jmenován.

tuba24 ( 31. prosince 2012 09:29 )

je toho plny internet. Ostatne tych ludi co ju tahali von tam bolo hafo. Ak by nedrzal fotak a nenatacal, ale snazila sa "pomoct", iba by tam zavadzal

tuba24 ( 31. prosince 2012 09:28 )

a aj bola. I ked je na povazeni co je vacsie zlo. Nechat cloveka v havarovanom a horiacom lietadle, alebo ho odvliect prec a riskovat viac zraneni

neliana ( 30. prosince 2012 22:59 )

Fotku s letuskou na ulici povazuji za vrchol toho,co se v dnesni dobe deje...naprosta neucta k nestesti a jen senzacechtivost!!!Jestli dnesniho cloveka napadne jako prvni pri takovem nestesti vytahnout fotak,tak to opravdu mel prijit konec sveta a takove debily vzit sebou...do diskuzi se nikdy nezapojuji,ale tohle uz byl vrchol a i Blesk nezklamal...po pravde takova fotka nemela jit do zadnych novin,vzdyt to neni normalni!!!

vi3ol ( 30. prosince 2012 17:57 )

Tihle odvážní muži ji pravděpodobně zlomili vaz nebo utrhli míchu, podle toho, jak ji vlekli... To bude právě ta, co umřela..

azorek ( 30. prosince 2012 16:20 )

Tak dlouho se bude šetřit na nesprávných místech , až konečně chcípne někdo "důležitej"

Zobrazit celou diskusi