Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lauře (3) zloděj odnesl vánoční cukroví. Zadav se, ignorante, vzkazuje matka

Autor: Jiří Čada - 
21. prosince 2012
11:40

Otřesný zážitek se zlodějem cukroví letos pokazil Vánoce Lauře (3) z Jihlavy. Letos poprvé se s maminkou společně pustila do pečení vánočního cukroví. Dětskou rukou neuměle zdobené vánoční dobroty uložené v chladu na parapetu za oknem někdo ukradl!

Okno v přízemí jednoho z jihlavských bytů zdobí nyní nevybíravý vzkaz pro neznámého vandala. Má se prý kradeným cukrovím zadávit!

V dětských očích malé Laurinky se zrcadlí velký smutek a slzy. Vůbec poprvé se společně s maminkou postavila na židli ke kuchyňské lince a vydatně pomáhala s pečením lineckých koláčků a přípravou vosích hnízd a dalších vánočních sladkostí.

Zmizely čtyři krabice

„Napečené cukroví jsme uložily do papírových krabic ven za okno na parapet,“ vyprávěla Blesku maminka Olga. Netušila, že několik hodin práce přijde o chvíli později vniveč. Čtyři plné krabice zmizely. „Tohle nám zbylo,“ ukazovala Blesku malou plastovou krabičku se zbytkem cukroví.

„Já se tak strašně rozčílila, že někdo dokáže ukrást dítěti jeho vánoční cukroví, že ten papír se vzkazem jsem na okno musela vyvěsit. Pokud ten blb ty krabice otevřel, okamžitě mu muselo být jasné, že to vyrábělo malé dítě,“ rozčilovala se bezmocná matka.

Malou Lauru se jí prý nakonec podařilo uklidnit. Na pomoc přispěchala babička, aby dopekla vše co za oknem zmizelo.

„Nejradši mám linecké hvězdičky,“ svěřila se se slzičkami v očích Blesku Laura.

lysohlavek02 ( 25. prosince 2012 14:42 )

(_!_) : : :

lysohlavek02 ( 25. prosince 2012 14:41 )

(_!_) : : : : ¨¨¨¨¨¨

lysohlavek02 ( 25. prosince 2012 14:39 )

ještě žerete řízky bleskošousti?, ..tak se z toho.... .....(_!_) : : : poserte!!§

slider ( 22. prosince 2012 00:11 )

Cesi.

djaba ( 21. prosince 2012 22:54 )

To cukroví bylo hnus.Z čeho si to pekla?Moje osmnáctičlená rodina má z toho sr*ačku.Příště si vyhlédnou moje děcka jiné okno.Do rohlíčků nedávej tolik oříšků a do pracen míň kakaa.Zítrs snad ani nedojdu pro dávky ,au Dežo ,už linecký ne ,kradnů všici aja to mam odněst?

Zobrazit celou diskusi