Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Zdrogovaná alkoholička křičela: Jsem Jack Sparrow!

Autor: evak, lmk - 
22. září 2012
17:14

Alison Whelan (51) z Anglie zakončila svůj dvoudenní alkoholický fl ám scénou jak vystřiženou z filmu Piráti z Karibiku. Pod vlivem drog ukradla trajekt a křičela: „Jsem Jack Sparrow!“ A policie musela zasáhnout.

Britka, která je notorickou alkoholičkou a momentálně čeká na transplantaci jater, si ke své krádeži dvoupatrového trajektu Dart Princess, kam se vejde 100 lidí, přizvala do přístavu Dartmouth i obecenstvo. A ne tak ledajaké, sama si zavolala policii, která hned přijela. V tu dobu se už ale loď vzdalovala od břehu. Alison odvázala všechna lana, protože o ně neustále zakopávala.

Policii se vysmála

Policie mohla jen přihlížet tomu, jak si to loď namířila rovnou do luxusního katamaránu v přepočtu za 2,2 milionu korun. „Jsem Jack Sparrow!“ volala podle role Johnnyho Deppa z trháku Piráti z Karibiku a také „Jsem pirát!“ a přitom narážela i do okolních menších lodí.

Loď se zastavila po hodině ve stojaté vodě a hlídka ji okamžitě dotáhla k pevnině. Whelan se z trajektu policistům smála: „Co teď jako uděláte?“ Nechyběly ani sprosté posunky. Po zatčení pyšně prohlašovala, že kdyby ji nechytili, skončila by v Saint- -Tropez.

Čeká ji vězení

Testy na narkotika ukázaly, že halucinace jí způsobil rulík zlomocný v kombinaci s velkým množstvím alkoholu. Na lodích způsobila statisícové škody včetně poškozeného trajektu. Vězení se Alison nevyhne, protože tímto trestným činem porušila podmínku, kterou měla za loňské napadení lékaře v sanitce.

londynskypes ( 23. září 2012 08:09 )

zadne jatra ,ale poradnou sklenici chlastu z CR..a bude klid

londynskypes ( 23. září 2012 08:08 )

kobyla1

londynskypes ( 23. září 2012 08:08 )

v CR hned mrtva jako spousta alkoholiku

londynskypes ( 23. září 2012 08:07 )

potrebuje novy mozek

zelena.karkulka ( 22. září 2012 23:59 )

Ho.vno a ne nový játra

Zobrazit celou diskusi