"Iveta se mnou první tři týdny po seznámení chodila každý den do restaurací na večeři. Vždy si dala jednu dvě skleničky kvalitního bílého vína. Byla naprosto v pohodě. Řekla mi tehdy, že to, že je alkoholička, si vymýšlí bulvár. Ve čtvrtek před Staromákem jsme ale byli nejprve v restauraci a pak jsme šli na LOOK Párty. Tentokrát to bylo víc než dvě skleničky. Pila také rum a ještě hodně dalších věcí," uvedl v rozhovoru pro Super.cz italský hrabě Domenico Martucci.

Ital také prozradil, proč Iveta nezvládla jejich první společné vystoupení na Staroměstském náměstí. "Měla jen skleničku vína hodinu před vystoupením. Stále ale byla ve špatném stavu z toho týdne předtím a navíc na ni velmi silně působil tlak okolí."

Zda tehdy zkombinovala víno s léky, si jistý není, ale každopádně přiznává, že zpěvačka léky brala.

"Bylo jich víc. Jeden byl proti depresím, jeden, aby to zvládala bez alkoholu. Byly asi tři, ale už si to přesně nepamatuju," tvrdí hrabě, který své lásce zakazoval brát léky. "Musím přiznat, že je to možná moje vina. Když jsme se spolu totiž začali vídat, řekl jsem jí, aby ty léky přestala brát, protože nejsou zdravé. V tom jsem udělal chybu, nejsem doktor. Nevěděl jsem navíc, že může mít takové problémy s alkoholem a že ty léky jí pomáhaly vystříhat se pití. Když je vysadila, tři týdny bylo vše v pořádku, byla úžasná. Než došlo k tomu večeru, kdy se vše změnilo," dodal Martucci.

Video
Video se připravuje ...

Iveta Bartošová se potácí a odpovídá nesmysly na otázky reportérky Jan Jedlička

Domenico by svou milou rád odvezl do Itálie, ale zatím má strach, že by Iveta nezvládla dlouhou cestu. Momentálně by pro Bartošovou bylo nejlepší, kdyby byla doma v absolutním klidu a řídila se radami psychiatrů.

Fotogalerie
11 fotografií