Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vyhodím syna (1) z okna, hrozil tyran partnerce

O surovostech tohoto muže vypovídaly dvě partnerky
O surovostech tohoto muže vypovídaly dvě partnerky  (Autor: Foto Blesk - Helena Lacinová)
Autor: Helena Lacinová, mokk - 
29. srpna 2012
14:19

Ceduli s nápisem »Jsem tyran, biju své partnerky « by měl povinně nosit na krku René K. (33). Až jeho poslední přítelkyně našla sílu oznámit bití od něj na policii. Poté, když chtěl syna (1) vyhodit z balkonu.

Případ plný násilí, slz a strachu začal včera projednávat Okresní soud v Teplicích. Podle obžaloby se muž dopustil na své dnes už bývalé partnerce Simoně M. (26) takových zvěrstev, až přítomným v soudní síni šel mráz po zádech. Kopal do ní, když byla těhotná, se slovy, že z ní dítě vykope. Přikládal jí nůž pod krk. Tloukl ji téměř denně. „Třeba, že jsem špatně zahustila polévku,“ uvedla žena. Bála se od něj odejít, protože hrozil zabitím syna (1).

Až v kritický den v květnu, kdy ho vzal za podpaždí a vystrčil s ním ruce za zábradlí balkonu ve 4. patře, strach o dítě přehlušil strach ze surovce. Dítě mu vytrhla, utekla s ním do pokoje a zalehla ho vlastním tělem, aby mu muž neublížil. Kopal ji proto do zad a celého těla. Další den už putoval do vazby.

U soudu dosvědčovala násilí i předchozí partnerka. Za projednávaný skutek týrání osoby ve společném obydlí a nebezpečné vyhrožování hrozí tyranovi až osm let vězení.

zelena.karkulka ( 29. srpna 2012 21:26 )

proč jste mu zakryli držku?jinde je vidět v plné ,,parádě,,

Nezmar79 ( 29. srpna 2012 19:42 )

Kez bys mel/a pravdu. Drive by se o to postarali spoluveznove a ten uz by se ven zivej nedostal, ale kdo vi, jak je to dnes. Predhodit lvum v ZOO jako potravu, at si to zme.tek uzije

Nezmar79 ( 29. srpna 2012 19:39 )

Naprosta pravda. Musim se ale zastat zvirat. Zver tohle neudela. Tenhle chlap je zruda a takove zrudy by se mely eliminovat z lidske spolecnosti!!!

Nezmar79 ( 29. srpna 2012 19:34 )

AZ 8 let?!?!? Ja bych mu nechala vypalit mozek a zavrela bych ho na dozivoti. K zradlu jen chleba a vodu, provaz bych mu nechala lezet u postele, at se zhoupne sam, par.chant jeden. To neni clovek a zvire tohle neudela. To je zruda!

rubenska ( 29. srpna 2012 16:25 )

koukám zase jeden co má sám se sebou problémy, má malé sebevědomí a tak si ho zvyšuje bitím žena dětí, když to jinak neumí. No kdyby na něj šel pořádně urostlý chlap, tak věřím, že by se i rozbrečel...zavřít ho na max. možnou dobu

Zobrazit celou diskusi