Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dramatická záchrana: Žena ze střechy hodila dítě, pak chtěla skočit sama

Autor: oj - 
21. srpna 2012
08:12

Rodina, přátelé a záchranáři se snaží zabránit tomu, aby zoufalá žena spáchala sebevraždu. Netuší, že z té samé střechy před pár okamžiky hodila svého čtyřletého synovce.

Rozmluvit ženě sebevraždu se na střeše domu v Pekingu snažila i její dcera. Nakonec se záchranářům podařilo ji chytit a společnými silami zachránit. Smrti přesto neunikne.

„Přiznala, že hodila tělo chlapce z té samé střechy,“ řekl policejní mluvčí místním médiím. Chlapečka předtím zadusila, aby se pomstila své sestře, se kterou se pohádala. „Stejně zemře, ale nyní před popravčí četou,“ dodal mluvčí.

V roce 2010 se zabilo přes 22 lidí na 100 tisíc Číňanů. Mírou sebevražd je na tom hůře jen Lotyšsko, Kazachstán a Jižní Korea.

rezacek ( 21. srpna 2012 16:08 )

K té fotce: "zasadil dědek řepu ..." na čínský způsob.

rendyx111 ( 21. srpna 2012 15:23 )

Tak mě při tomto čláku napadají různý dialogy z filmu Četa-tam to bylo podstatně vyjádřeno drsněji,nicméně,když vidím co tady soudruzi z Vietnamu a dalších šikmookých republik provedli za 20 let s text.průmyslem,gastronomií a v dalších odvětví,tak ty dialogy měli svoji logiku...

lunatic ( 21. srpna 2012 14:39 )

Ano - rozumím Vám ! Problém však nastane,když jeden člověk zabije za svůj život více jedinců,/nájemný vrah,terorista-míním "mazaného" teroristu,nikoliv M.Attu = útok na WTC"dvojčata",kdy zahynul i on. To mě pak jedině napadá - po tom,co jej necháte popravit,ještě např.zohavení ostatků ... anebo mu dát posmrtně zubní protézu a začít znova=ZUB za ZUB...

lunatic ( 21. srpna 2012 14:31 )

Rozumím-li tomu správně,tak jí rodina poslala před popravčí četu Každého z nás to jednou čeká - možná?,že na onom světě je to i mnohem lepší,než na našem,pozemském ... a až se tam ocitnu,budu pohoršen,že jsem ZDE v podstatě mařil čas?? Každý z nás umírá - hned po narození a nespravedlnost vidím např.v tom,že někdo se narodí dejme tomu v úterý a za měsíc již i zahyne vlivem válečného konfliktu... Jinak já,jako starý pardál,/49/ jsem si UŽIL DOSYTA VŠEHO a na životě již NELPÍM - možná? kdybych taky někoho hodil ze střechy?? To by bylo však maximálně doživotí - čili bez starosti o placení složenek a jídlo i TV v pohodlíčku;zkrátka kvalitnější život,než leckterý senior,který musí přemýšlet,co si může dovolit koupit ... tolik HOLÁ fakta.

aanitaa ( 21. srpna 2012 14:16 )

zabila sestre dite dostane trest smrti co chcete ???Takhle by to melo fungovat vsude zub za zub oko za oko smrt za smrt at si to kazdy lump rozmysli .Kdyz nekdo vykrade banku a i kdyz nikoho neohrozi na zivote tak dostane 25 let kriminalu za vrazdu cloveku tak 15 let .Je to normalni ?

Zobrazit celou diskusi