Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Otec zmlátil dceru (17) kvůli černému příteli: Milenci žijí spolu! On sedí za mřížemi

Otec svou dceru zbil za to, že si domů přivedla přítele černé barvy pleti. Skončil ve vězení, zatímco milenci žijí spolu
Otec svou dceru zbil za to, že si domů přivedla přítele černé barvy pleti. Skončil ve vězení, zatímco milenci žijí spolu  (Autor: INT, Facebook)
Autor: simao, INT - 
8. srpna 2012
19:08

Když si dcera přivedla domů přítele černé pleti, schytala spršku nadávek, ale i rány pěstí. Zničila jsi naší rodinu, jsi její hanba, křičeli na ní rodiče. Miluji ho, bránila se... Teď žijí milenci spolu, zatímco rodiče "bručí" ve vězení. A dcera stále nechápe, jak se takhle mohli zachovat.  

Ani Velké Británii se nevyhýbají rasistické skandály! Když si Jane Champion (17) přivedla domů přítele černé pleti, číšníka Alfonce Ncubeho, rozzuřilo to její rodiče doběla. Jako by se Anglie vrátila do dob nevolnictví... Potomek přistěhovalců z afrického Zimbabwe se jim vůbec nezamlouval.

"Řekl jí, že zničila rodinu a přivedla na ní hanbu. A tlačil ji zpátky do dveří," popisuje kamarád Jane pro The Sun, jak k rozporu došlo. Dívka přitom prý žila dlouho ve strachu z toho, jak tohle setkání dopadne.

Jenže proběhlo hůř, než si představovala v nejtemnějších snech. Spršku nadávek, prodchnutých rasismem, doplnilo otevřené násilí. Pan Champion prý táhl svou dceru za vlasy domů. Jejího černého přítele vykopl z domu.

Jane pak utekla k babičce, ale vrátila se domů, když si myslela, že se situace konečně uklidnila.

Když však otec zjistil, že se s Alfoncem jeho dcera stále stýká, brutálně ji zmlátil. Sekundovala mu při tom i matka Jane... Společně se vydali dokonce do restaurace, kde nápadník její dcery pracoval. Vše nakonec musela řešit policie a rodiče skončili u soudu.

Milenci žijí spolu 

Nyní žijí milenci spolu v anglickém Swansea. Jane chodí do školy, studuje sportovní vědy. "Alfie a já se velmi milujeme," prozradila dívka. "Viděla jsem své rodiče několikrát od doby, co byli zatčeni. Je jim prý velmi líto, co udělali. Ale netuším, proč to udělali!"

Právní zástupce rodičů, kteří mají ještě jednu, dvanáctiletou dceru, pak prozradil: "Je to hrozné pro všechny zúčastněné. Teď chceme jen, aby to bylo všechno za námi. A snažíme se dostat rodinu zpátky dohromady. Pracujeme na tom, aby Jane opět začala mluvit se svými rodiči." Jenže pan Champion vyfasoval roční vězení.

carculkac ( 11. srpna 2012 17:54 )

Naprosto chápu tu hrůzu rodičů. Nejde mi o rasizmus, ale o rozdílnou kulturu, pohled na svět, výchovu...a to bohužel zapřičiňuje, že tyto páry nemají dlouhého trvání. Trpí pak všichni, hlavně děti. Násilí ze strany rodičů to bohužel nespraví.

emigrantka ( 11. srpna 2012 11:53 )

Z celeho srdce s Vami souhlasim!!!!Krasne napsane

emigrantka ( 11. srpna 2012 11:51 )

Vzdy kdyz ctu diskuze o rasismu ,musim se usmivat.Jsem si jista ,ze je pisi lide ,kteri ziji ve ctvrti kde NIKDY nepotkaji cikana,araba nebo cernocha.Tyto rasy vyuzivaji a zneuzivaji slovo rasismus.Profituji ze soc. davek .....Jsem presvedcena Evropa evropanum a Afrika arabum a cernochum.NEMICHEJMA SE!!!!!

smidrsova ( 11. srpna 2012 01:54 )

Od někoho, kdo píše "propusŤit", nelze čekat nic rozumného.

smidrsova ( 11. srpna 2012 01:51 )

Největší zlo pro nás daňové poplatníky představuje naše vláda, která krade miliardy. Ale oni jsou spokojení, pokud budeme řvát na "cikány" a odvede se pozornost trošku stranou. A s kým přispěvatel chodí nebo ne, není, s dovolením, vaše starost.

Zobrazit celou diskusi