Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policista se vydával za lesbu: Lákal z dívek nahé fotky

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: jad - 
30. května 2012
16:21

Chlívák v uniformě! Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) dopadla policistu (36) z Prahy. Na internetu lákal z dívek, kterým nebylo ještě 18 let, jejich intimní fotky.

Chlípný policista, který pracoval jako kriminalista na obvodním ředitelství v Praze 3, se připojoval na svou emailovou adresu z počítače přímo ve své kanceláři a psal na všechny strany.

Zajímaly ho ale jen dívky, kterým ještě nebylo 18 let! V dopisech o sobě tvrdil, že je homosexuální žena a po školačkách chtěl fotografie jejich intimních partií.

„Muž byl obviněn z výroby a jiného nakládání s dětskou pornografií,“ uvedla mluvčí GIPS Radka Sandorová. Policistovi, který v dohledné době přijde o místo, hrozí dva roky kriminálu.

girasole. ( 31. května 2012 15:43 )

Pro bonzàka evinu1111: Pro me za mne, podekuj i pànu bohu. Na rozdìl od tebe, o pràtele nemàm nouzi, na diskusìch se skvele bavìm a nejsem tu za debila, coz o tobe se to rìci nedà. Nikdy jsem nemela zapotrebì nekoho bonzovat redakci, protoze nejsem srab a vse si vyrìkàm z "ocì do ocì", kdezto ty jses prachobycejnà intrikàrka, z kterè odkapàvà nenàvist...klìdo se zalkni, je mi to sumàk.

Zobrazit celou diskusi