Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Dívka (15) vypadla z okna: Bojuje o život

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: jos - 
21. května 2012
11:51

Patnáctiletá dívka vypadla v pondělí ráno z okna domu v pražském sídlišti Písnice. Dívka je v kritickém stavu a bojuje o život.

Proč dívka spadla, je předmětem vyšetřování. Policisté nepodávají téměř žádné informace. Dívka pád z 5. patra přežila, ale má těžká zranění. Policisté a zdravotníci v domu v ulici U bazénu zasahovali ráno po 8. hodině.

"Mohu potvrdit pád z okna v pátém patře. Na místě zasahoval i vrtulník. Ale vzhledem k věku zraněné nebudeme k případu podávat konkrétní informace," řekl pro tn.cz policejní mluvčí Jan Daněk.

Dívku vrtulník s těžkým zraněním transportoval do pražské nemocnice v Motole. Policisté příčinu neštěstí vyšetřují.

facebookipo ( 21. května 2012 15:03 )

Obchodujte akcie Facebooku! Jdete na http://fbipo.webz.cz a vydelejte na jedinecne prilezitosti vstupu Facebooku na burzu! Staci kratka registrace a za par minut muzete vlastnit akcie facebooku a vydelavat na pohybu kurzu! Vice na http://fbipo.webz.cz

zlataa ( 21. května 2012 12:29 )

Je pravda, že se tím nic moc nemění. Neštěstí to je. Ale pak věřte novinářům. Jestli si ty zprávy takhle cucají z prstu, tak je škoda času něco číst.

lpitriska ( 21. května 2012 12:11 )

Blesku,blesku ted koukám na polední zprávy a během prá hodin vám dívka zestárla o 8 let.Ve zprávách už jí je 15.Co zázračného dostala v Motole do kapačky

Zobrazit celou diskusi