Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Strážník si na služebně natáčel sex s uklízečkou, ta ráda nebyla

Autor: raj, jos - 
6. ledna 2012
11:48

Místo služby rozkoš! Vrchní strážník Městské policie v Hluboké nad Vltavou Karel Hubinger (37) si v době výkonu služby pozval do kanceláře uklízečku a souložil s ní. Navíc bez jejího vědomí si hrátky natáčel tajně na kameru a naštval ji tím. Odstoupit Hubinger ale odmítá.

Ženatý strážník, který má doma dceru, vůbec nic nepopírá, rezignovat ale nehodlá. Stojí za ním prý dobré pracovní výsledky za uplynulé roky.

"Tlak na mou rezignaci je, ale nehodlám mu ustupovat. To video někdo zveřejnil s úmyslem mě poškodit. Vzhledem k tomu, že šlo o zlý úmysl, nechci ustoupit," řekl pro Blesk.cz Hubinger.

Na dotaz, proč si akt natáčel, odpověděl, že se pak chtěl pozorovat při sexu. Povedlo se mu natočit asi pětačtyřicetiminutový záznam. Video, které vzniklo v srpnu, zachycuje polibky a svlékání, samotná soulož na videu vidět ale není, kamera mířila jiným směrem. Video zůstalo ve služebním počítači, pak ho někdo vynesl mimo prostory služebny.

Starosta Hluboké nad Vltavou Tomáš Jirsa uvažuje, že ale Hubingera k rezignaci přeci jen vyzve.

"Už je z toho skandál, takže se to bude muset nějak řešit. Zcela jistě se to otevře na jednání rady nebo zastupitelstva. Zatím je to ale čerstvé, takže uvidíme, jaký bude vývoj,“ komentoval celou kauzu pro denik.cz Jirsa.

Ráda nebyla manželka ani milenka

Kauza má i lidský rozměr. Hubinger je ženatý, doma má dceru. Jak reagovala jeho manželka? "Hluboká je malé město, už se to tu ví tři měsíce, žiju s tlakem. K tomu, jak reagovali moji blízcí, se nechci vyjadřovat," uvedl Hubinger.

Zeptali jsme se také na to, jak reagovala jeho milenka, když zjistila, že byla při sexu tajně natáčena. "Nebyla ráda," uvedl pro Blesk.cz Hubinger.

MÁTE O PŘÍPADU DALŠÍ INFORMACE? OZVĚTE SE NA TIP@BLESK.CZ

asdfg12345 ( 10. ledna 2012 19:52 )

Jsem z Hluboké a řeknu vám jednu věc.Neodsuzuji,ani neschvaluji tento čin. Myslím si,že svědomí ho bude teď bolet nejvíc.Nevěrný je dnes kde kdo,a taky se to nepíše v novinách(pokud nejste člen vlády )Musí se tím chlapec prohrabat sám,bohužel za vše se platí.

venxa ( 9. ledna 2012 20:25 )

Jakube, na Hrade se nesoulozi jenom s uklizeckama, tam OJEBAVAJI celou Republiku.

hiawatha ( 8. ledna 2012 21:45 )

Nikde ve svem prispevku netvrdim, ze je to v poradku, nezastavam se ho a uz vubec neomlouvam zadnou svoji cinnost (ve sve firme clovek na takove veci nema cas). Nechapu, proc me napadate. Chci jen poukazat na to, ze s u nas meri dvojim metrem, jak se v dane situaci zrovna komu hodi. A hlavne chci poukazat na rasismus naruby a cenzuru Blesku, ktery si svobodu projevu take vyklada po svem. Pripad nejakeho straznika od nekud je jen zastupnym problemem, aby se odvedla pozornost od marastu, ve kterem zijeme. Tot vse. Preji vam krasny den.

jakub-moravec ( 7. ledna 2012 06:14 )

zderko,zbraň při souloži určitě měl,jinak by nedala takovému grázlu.

jakub-moravec ( 7. ledna 2012 06:10 )

petulko,tak já tě najmu na úklid v mém domě,co ty na to?

Zobrazit celou diskusi